Schoten SK
Meldert
Datum: 29/03/2009 15:00
Competitie: 3e amateurliga B
Speeldag: Speeldag 26
Stadion: Stadion Schoten SK
Vlotte zege Meldert bij hekkensluiter Schoten
Gentil Dossche
| 0 reacties
Vlotte zege Meldert bij hekkensluiter Schoten

Al na minder dan een half uur was de thuisploeg helemaal uitgeteld. Meldert had geen enkele moeite om forfaitcijfers te laten optekenen.

Bij de eerste kans zat Verbroedering direct op rozen. Boujemaoui verlengde een hoekschop in doel. Even later bediende Boujemaoui maatje Madawa en Mesbah mocht zich terug omdraaien. Begeyn hield Van Leemput met de voet van de aansluitingstreffer. Sbaaiti vond Rinaldi en Meldert mocht nogmaals juichen. Met een voetreflex kon Mesbah een schot van Madawa afblokken. Uitstel maar geen afstel. Van Nyvel stuurde Madawa op pad en opnieuw trilden de netten.
 
Na de rust nam Meldert wat gas terug en verzuimde de voorsprong verder uit te diepen. Rinaldi devieerde een voorzet van Madawa tegen de lat en Boujemaoui mikte de rebound in het zijnet. Midden de 2de helft bood Krasniqi de alomtegenwoordige Madawa zijn 3de treffer op een schoteltje. Van der Bleeken knalde de eerredder in de wolken.
 
SK Schoten: Mesbah, De Bruyn, Van Leemput, El Mousati (46’ Geladi), Vanryckeghem, Dury (46’ Van Der Bleeken), Sharifi (46’ Diems), Hendrickx, Sababti en Matthyssen.
 
VB Meldert: Begeyn, Coenen, Van Belle (63’ Wellens), Van Nyvel (63’ Krasniqi), Amazou, Sbaaiti, De Pauw, Leyman, Madawa, Rinaldi en Boujemaoui (63’ Arys).
 
Doelpunten: 5’ Boujemaoui 0-1, 12’ Madawa 0-2, 25’ Rinaldi 0-3, 32’ en 70’ Madawa 0-4 en 0-5.
 
Gele kaarten: Van Leemput en Hendrickx.