Meldert
beeBeerschot
Datum: 05/04/2009 15:00
Competitie: 3e amateurliga B
Speeldag: Speeldag 27
Stadion: Van Den Steen - De Mey Stadion
Meldert laat het afweten tegen Wilrijk
Gentil Dossche
| 0 reacties
Meldert laat het afweten tegen Wilrijk
Foto: © SC

Een vooral voor de rust tam acterend Meldert kreeg het deksel op de neus van een goed georganiseerd Wilrijk. Voor de Antwerpenaars meteen een quasi zekerheid over het behoud.

De bezoekers startten als een wervelwind maar Van Gestel trapte te zacht. Meldert had weinig verhaal tegen de snelle Wilrijkse acties. Goris moest zich enkel tonen op een knal van Rinaldi en deed dat met brio. Van Gesel kopte een vrijschop nipt over. Begeyn moest alle registers opentrekken op een vlam van Lenaerts. De thuisportier was kansloos toen Van Aken een hoekschop binnenkopte.
 
Kort na de koffie moest Begeyn zich strekken op een vlam van Verelst. De Meldertse trainer greep in met een driedubbele wissel en had direct succes. Bij een hoekschop kopte Arys de gelijkmaker op het bord. Meldert was eindelijk wakker en Wilrijk plooide achteruit. Krasniqi vlamde rakelings over. Echte kansen kwamen er niet meer tot Van Gestel in de slotminuten zijn ploeg een onverhoopte zege bezorgde.
 
VB Meldert: Begeyn, Coenen, Van Belle (65’ Krasniqi), Van Nyvel, Amazou (65’ Sbaaiti), De Pauw, Leyman, Wauters, Madawa, Boujemaoui en Rinaldi (65’ Arys).
 
KFCO Wilrijk: Goris, Van Aken, De Doncker, Van Gestel (90’ Verheyen), Delcour (77’ Assante), Lenaerts, Thijs, Verelst, Pals, Ilegems en Bormans (74’ De Jonghe).
 
Doelpunten: 44’ Van Aken 0-1, 66’ Arys 1-1 en 84’ Van Gestel 1-2.
 
Gele kaarten: Amazou, Boujemaoui en Delcour.