FC Duffel
Eendracht Opstal
Datum: 05/10/2008 15:00
Competitie: 3e amateurliga B
Speeldag: Speeldag 6
Stadion: Gemeentelijk Sportcentrum Duffel
Duffel levert maximum in aan Opstal
Gentil Dossche
| 0 reacties
Duffel levert maximum in aan Opstal
Foto: © SC

Voor het eerst dit seizoen moest Duffel punten inleveren. Op een diefje ging Eendracht Opstal met een gelijkspel aan de haal.

De thuisploeg nam direct het heft in handen en claimde tevergeefs een strafschop voor fout op Verbeeck. Even later bediende Verbeeck de inkomende Goetelen en Duffel mocht juichen. Opstal had geen weerwoord en De Batselier moest zich tonen op schoten van Janssens en Beyens. Ook Goetelen vond de bezoekende goalie een paar keer op zijn weg.
 
Toen Vergeylen zich in het begin van de 2de helft verslikte nam Chaaban het geschenk in dank aan. Duffel reageerde en Vergeylen kopte in de handen van De Batselier. Beyens knalde een voorzet van Thielemans over. Op het uur moest de thuisploeg met 10 verder toen doelman Van de Putte handspel beging buiten de 16. Paulissen toonde zich een waardige vervanger bij een vrijschop van Huyck. Ook Opstal moest met 10 verder toen Van der Cruyssen zich revancheerde op Joosten. Duffel kon nog een aantal halve kansen afdwingen maar scoren zat er niet meer in.
 
KFC Duffel: Van de Putte, Vergeylen, Darcon, Beyens, Janssens, Joosten (77’ Van Linden), Traizi, Thielemans (61’ Paulissen), Verbeeck, Goetelen, Vergaelen
 
Eendracht Opstal: De Batselier, Huyck, Van Wemmel, Van der Cruyssen, Harnie, Chaaban (91’ Smet), Schollaert, Mertens (78’ De Cuypere), Sanchez, Ben Kouidar, Atilio (87’ Maes)
 
Doelpunten: 10’ Goetelen 1-0; 53’ Chaaban 1-1