Opwijk
Grimbergen
Datum: 05/10/2008 15:00
Competitie: 3e amateurliga B
Speeldag: Speeldag 6
Stadion: SK Opwijk Stadion
Opwijk thuis onderuit tegen Grimbergen
Gentil Dossche
| 0 reacties
Opwijk thuis onderuit tegen Grimbergen
Foto: © SC

Ondanks een goede start en dito voorsprong, mag Opwijk van groot geluk spreken dat het geen zware afstraffing opliep tegen een zeer sterk Grimbergen.

De wedstrijd was nog maar nauwelijks gestart of de thuisploeg zat al in een zetel. Dimitri De Buyser speelde met een sublieme actie Souhaieb Ben R’Haiem aan. De spits omspeelde de kansloze Bart De Doncker en bracht de thuisploeg voor. De rest van het eerste kwartier hield Opwijk de bezoekers probleemloos af. Nadien bleek het liedje echter uit en Grimbergen nam het heft in handen. Tom Gaudaen zette Gunter Magits aan het werk en Kevin Bogemans trapte de rebound over. Nog geen minuut later moest Magits weer de handen uit de mouwen steken op een afstandsschot van Jeroen Peeters. Net voor de rust kopte Peeters op de paal.
In de tweede helft kon Opwijk de bakens niet meer verzetten. Een kopbal van Bogemans werd door Wim De Boeck van de lijn geveegd. Even later was het wel prijs. Na voorzet van op de linkerflank kopte Kjell Hermans mooi overlangs binnen. Opwijk moest noodgedwongen de wet van de sterkste ondergaan. Met nog een kwartier voor de boeg kon Magits een schot doen afwijken en Bart Pannecoucke enigszins opruimen. De ingevallen Stefano Fuso werkte dan toch de bal nog over de lijn. Toen Ben R’Haiem met een rode kaart voor een tackle langs achter het veld moest verlaten was het over and out voor Opwijk. Fuso kreeg de allerlaatste kans van de wedstrijd, zijn schot ging via de paal weer het veld in.
 
KSK Opwijk: Magits, Buelens (82’ Verdoodt), De Boeck, De Coninck (70' Tackaert), Stanus, Vanden Bossche (70’ Camara), Ben R’Haiem, De Greve, Pannecoucke, Gheeraert en De Buyser.

KSC Grimbergen: De Doncker, Tack, Hermans, Gaudaen, Bogemans, Elsen (8’ Hermand), Mouloua (53’ Fuso), Peeters, Decoster, Wyenants (85’ Jennart) en Desaedeleer.
 
Doelpunten: 1’ Ben R’Haiem (1-0), 59’ Hermans (1-1), 73’ Fuso (1-2).