St.-Gillis-Waas
Grimbergen
Datum: 15/11/2009 14:30
Competitie: 3e amateurliga B
Speeldag: Speeldag 11
Stadion: Stadion Sint-Gillis-Waas
Grimbergen pakt volle buit bij St-Gillis-Waas
Gentil Dossche
| 0 reacties
Grimbergen pakt volle buit bij St-Gillis-Waas
Foto: © SC

Een spannende partij voetbal kon iedereen bekoren al was het resultaat niet gunstig voor de thuisploeg. Grimbergen benutte ten volle de kansen en St-Gillis-Waas kwam een ietsje te kort.

De bezoekers zorgden voor het eerste gevaar. Renier had een voetreflex nodig toen Weynants alleen voor hem opdook. Direct daarna was het toch prijs voor de bezoekers. Goundafi vond Jennart en Renier had geen verhaal. Aan de overzijde had Lievens heel wat moeite met een kopbal van De Maeyer. Toen Goundafi met het hoofd Weynants bereikte diepte Grimbergen de voorsprong uit. Ei zo na was de match helemaal gespeeld maar Renier kon een lob van Goundafi nog met de vingertoppen wegwerken. Kort voor de pauze trapte De Ly de aansluitingstreffer binnen bij de rebound op een kopbal van De Maeyer.

De tweede helft was amper op gang gekomen wanneer Cadima al struikelend de bezoekers op rozen zette. St-Gillis-W reageerde maar Raaymakers trof de deklat. De Ly kreeg de rebound niet voorbij Lievens. Straetman werd foutief gestuit en Raaymakers milderde van op de stip. De thuisploeg gooide nog alles in de strijd maar de stand wijzigde niet meer.

St-Gillis-Waas: Renier, Van Rumst (32’ Reybrouck), Massoels (80’ De Winter), De Mol, Stoclet, De Maeyer, Verstraeten (53’ Baert), De Ly, Straetman, Baetens, Raaymakers.

Grimbergen: Lievens, Ben Abbes (68’ Van de Weeghe), Stanus, Bogemans, Rolands, Jennart, Cadima (80’ Peeters), De Coster, Weynants, De Sadeleer, Goundafi.

Doelpunten: 16’ Jennart 0-1, 25’ Weynants 0-2, 39’ De Ly 1-2, 49’ Cadima 1-3, 64’ Raaymakers 2-3.

Gele kaarten: Van Rumst, Ben Abbes, Raaymakers, Straetman, Cadima, Baetens.