Olympia SC Wijgmaal
Opwijk
Datum: 22/11/2009 14:30
Competitie: 3e amateurliga B
Speeldag: Speeldag 12
Stadion: Wijgmaal Stadion
Onkennelijk Opwijk verliest bij Wijgmaal
Gentil Dossche
| 0 reacties
Onkennelijk Opwijk verliest bij Wijgmaal
Foto: © SC

Het blijft verwonderlijk dat Opwijk op verplaatsing slechts de schim is van de ploeg die thuis het maximum haalt. Wijgmaal behaalde dan ook een meer dan verdiende overwinning.

Opwijk begon het beste aan de match maar het schot van Issa Traore was te zwak om gevaarlijk te zijn. Geleidelijk nam Wijgmaal het heft in handen. Maarten Jegers besloot onbegrijpelijk voorlangs. Melvin Bouwmeester antwoordde met een schot net over. Kort na het halfuur geraakte Jegers niet voorbij Tomas Suls. Gaat het niet van dichtbij, dan maar van op afstand. Jeroen Steenwegen vlamde de bal heerlijk in de kruising. Jo Mertens was attent op een schot van Traore.

Kort na de rust moest Koen Huyck een poging van Jegers van de doellijn vegen. Jegers probeerde het ook eens van op afstand en opnieuw was Suls weerloos. Kjell De Maeyer nam Mertens tevergeefs op de korrel. Kim Vranckx werd nog eens afgestopt door Suls. Net voor tijd liet Robby Wellens in dezelfde fase tot twee maal toe na om zijn ploeg terecht een nog grotere zege te schenken.

K Olympia SC Wijgmaal: Mertens, Moreel, Dehaes, Thiry, Melkebeek, Vranckx, Steenwegen (70’ Renmans), Bruyninckx, Goas-Lopes (60’ Coosemans), Jegers (60’ Wellens), Decoster.


KSK Opwijk: Suls, Huyck, Tackaert, Romero Gomez, Verhaegen, Vermeir (60’ Van den Bergh), Traore, De Greve, Bouwmeester (67’ Vanden Bossche), Gheeraert, Solis Sanchez (70’ De Maeyer).

Doelpunten: 39’ Steenwegen 1-0; 69’ Jegers 2-0.

Gele kaarten: 30’ Vermeir; 31’ Romero Gomez; 41’ Bruyninckx