Vilvoorde FC
Meldert
Datum: 22/11/2009 15:00
Competitie: 3e amateurliga B
Speeldag: Speeldag 12
Stadion: Stadion "3 Fonteinen" Vilvoorde
Zwak Meldert gaat de boot in bij Vilvoorde
Gentil Dossche
| 0 reacties
Zwak Meldert gaat de boot in bij Vilvoorde
Foto: © SC

Met een prestatie beneden peil gaf Meldert zijn supportersschare een draai om de oren. Vilvoorde liet het niet aan zijn hart komen en hield verdiend de punten thuis.

Vilvoorde begon met windvoordeel maar veel leverde dat niet op. Een vrijschop van Marquez ging over. Aan de overzijde werd een kopbal van Van Nyvel op de lijn weggewerkt. Van de Vel reageerde alert bij een collectieve bezoekende aanval. Voor Meldert was meteen ook de kous af want aan voetballen dachten de bezoekers blijkbaar niet meer. De Valck kon zijn ploeg nog een tijdje in de running houden bij pogingen van Chouaf en Ntesa. Kort voor de rust was het dan toch prijs voor Vilvoorde toen Chouaf bezoekend geklungel afstrafte.

Ook een dubbele wissel bij Meldert kon het tij niet keren. Toen Madawa zich verslikte kreeg Ntesa een vervroegd Sinterklaasgeschenk. Madawa wou zijn foutje herstellen maar Van de Vel stond in de weg. Melkert viseerde eerst de paal maar kon even later toch milderen. Meer dan een doelpunt voor de statistieken was dit echter niet want de bezoekende kaars doofde meteen uit.

FC Vilvoorde: Van De Vel, Van Zeebroeck, Ntesa (89’ Cocquyt), Ozturk, Bras, Ben’Rhaiem (86’ Saey), Bozzone, Munaron, Bolbotchan, Marquez en Chouaf.

VB Meldert: De Valck, Coenen, Van Belle (46’ Sleewaegen), Van Nyvel, Melkert, De Pauw (46’ Verdoodt), Leyman, Houman (82’ Wellens), Wauters, Verdeyen en Madawa.

Doelpunten: 39’ Chouaf 1-0, 54’ Ntesa 2-0 en 67’ Melkert 2-1

Gele kaarten: Bozzone en Bolbotchan