St.-Gillis-Waas
Vilvoorde FC
Datum: 29/11/2009 14:30
Competitie: 3e amateurliga B
Speeldag: Speeldag 13
Stadion: Stadion Sint-Gillis-Waas
St-Gillis-Waas ziet Vilvoorde nog langszij komen
Gentil Dossche
| 0 reacties
St-Gillis-Waas ziet Vilvoorde nog langszij komen
Foto: © SC

Wedstrijd die alle kanten uit kon en waarin beide ploegen kozen voor de aanval. De thuisploeg gaf een dubbele voorsprong aan het eind nog uit handen.

Het eerste gevaar kwam uit het bezoekende kamp. Ben R’Haiem was te onzelfzuchtig en liet de kans voorbijgaan. Toen Raaymakers een vrijschop op het hoofd van De Ly schilderde mocht Sint-Gillis juichen. Van de Vel verslikte zich bij een uittrap en De Ly bediende Straetman die mocht intikken. Vilvoorde trok direct op zoek naar de aansluiting. Een vlam van Bras spatte uiteen op de paal. Bij de volgende hoekschop moest De Maeyer de bal van de lijn vegen. Renier kon een kanonbal van Ben R’Haiem niet klemmen en N’Tesa benutte de rebound. Van de Vel had een karpersprong nodig op een knal van Verstraeten. Op slag van rust ranselde de bezoekende portier een schot van Raaymakers uit de benedenhoek.

Na de rust zocht Vilvoorde de gelijkmaker. Van Zeebroek mikte centimeters naast. Aan de overzijde kopte De Maeyer op de lat. Marquez nam Renier op de korrel en N’Tesa liet de rebound liggen. Aan het eind van de match haalden de bezoekers alsnog het felbegeerde puntje binnen toen Ozturk een kopbal in de verste hoek plaatste.

St-Gillis-Waas: Renier, Van Rumst, Massoels (86’ De Winter), De Mol, Stoclet, De Maeyer, Verstraeten, De Ly, Straetman, Baetens, Raaymakers.

Vilvoorde: Van de Vel, Van Zeebroek, N’Tesa, Ozturk, Saey (73’ De Vos), Bras, Ben R’Haiem, Munaron, Marquez, West, Chouaf.

 

Doelpunten: 6’ De Ly 1-0, 16’ Straetman 2-0, 25’ N’Tesa 2-1, 85’ Ozturk 2-2.

Gele kaarten: Saey, Munaron, Ozturk, Van Rumst, De Mol, Straetman, Renier.