Lyra-Lierse
Meldert
Datum: 07/03/2010 15:00
Competitie: 3e amateurliga B
Speeldag: Speeldag 24
Stadion: Lyra-Stadion
Lyra en Meldert blijven in evenwicht
Gentil Dossche
| 0 reacties
Lyra en Meldert blijven in evenwicht
Foto: © SC

Voor de derde week op rij geraakte Meldert niet verder dan een gelijkspel. De bezoekers hadden wel het meeste balbezit maar konden Lyra niet ontwrichten.

Wedstrijd om snel te vergeten want geen van beide ploegen bakte er echt veel van. Van Gestel scoorde maar werd afgevlagd. Ory ging in de fout en Melkert trapte de penalty in de wolken. Lauwerys kon een vrijschop niet klemmen enWauters mikte de rebound te hoog. Michiels kreeg een schot niet in het kader. De Schamphelaire lag in de weg van Jacobs. Toen Fawaz in de fout ging op Melkert mocht hij gaan douchen.

Na de koffie trok Lyra achteruit en loerde op de counter. Krasniqi knalde via een verdedigend been naast. De Schamphelaire moest zich reppen op een vlam van Van Reeth. In het slot geraakte De Pauw niet voorbij Lauwerys.

SV Lyra: Lauwerys, Balbi, Blommaerts, Michiels, Van Gestel, Rolvink, Jacobs (63’ Van Reeth), Ory (70’ Krasniqi), Gielis, Fawaz, Hindricx.

VB Meldert: De Schamphelaire, Van Belle (50’ Wellens), Van Nyvel, Amazou (70’ Sleewaegen), Melkert, De Pauw, Leyman, Houman, Wauters (70’ Aelbrecht), Verdeyen, Madawa.

Doelpunten: geen

Kaarten: Geel: Van Belle, Van Nyvel en Wauters. Rood: 41’ Fawaz