Bornem
Opwijk
Datum: 28/03/2010 15:00
Competitie: 3e amateurliga B
Speeldag: Speeldag 26
Stadion: Breeven
Opwijk kan niet stunten bij Bornem
Gentil Dossche
| 0 reacties
Opwijk kan niet stunten bij Bornem
Foto: © SC

Na een vrij gelijk opgaande wedstrijd kreeg Opwijk kort voor de rust een dubbele opdoffer te verwerken maar kwam deze nooit te boven. Bornem van zijn kant blijft op kampioenenkoers varen.

Het eerste gevaar kwam van de bezoekende kant. Baert had weinig problemen met een poging van Traore. Aan de overzijde mikte De Wilde iets te hoog. Dekeukeleire kopte in de handen van Suls. Jacobs glipte door de buitenspelval maar Suls lag in de weg. Een achterwaarts kopbaldoelpunt van De Greve werd afgevlagd. Bouwmeester dwong Baert tot een knappe parade. Toen Suls iets te ver uit zijn doel stond dropte Dekeukeleire de bal over de verbouwereerde doelman. Amper een minuut later verlengde Peeters een voorzet van Dekeukeleire tegen de bezoekende touwen en Opwijk lag tegen het canvas.

Na de koffie keek Bornem rustig de kat uit de boom en Opwijk had te weinig kracht om terug te slaan. Suls plukte met gemak een kopbal van De Bondt. Pas enkele minuten voor het einde kwam er enig animo. Traore dwong Baert tot een goede interventie.

KSV Bornem: Baert, T. Koppen, W. Koppen, Ghijselinck, Peeters, De Bondt (65’ Stabel), De Wilde, Van Hoeylandt (77’ De Maeyer), Francken, Jacobs (70’ Yzewyn), Dekeukeleire.

KSK Opwijk: Suls, Huyck, Tackaert, De Boeck, Romero Gomez, Traore, Kabanda N’Sanga (87’ Vanden Bossche), De Greve, Bouwmeester (63’ Vermeir), Gheeraert, Solis-Sanchez (46’ De Maeyer).

Doelpunten: 42’ Dekeukeleire 1-0; 43’ Peeters 2-0

Gele kaarten: Kabanda N’Sanga; De Boeck