Tempo Overijse
Meldert
Datum: 27/03/2010 20:00
Competitie: 3e amateurliga B
Speeldag: Speeldag 26
Meldert aan het feest in Overijse
Gentil Dossche
| 0 reacties
Meldert aan het feest in Overijse
Foto: © SC

Met een moeizaam bevochten zege in Overijse krijgt Verbroedering Meldert terug wat ademruimte in de rangschikking. De thuisploeg lukte er maar niet in een vroeg doelpunt weg te werken.

In de aanvangsfase versierden beide ploegen een paar halve kansen. Verelst en overbuur De Valck gaven geen krimp op pogingen van Amazou, Charlier en Valgaerts. Net na het kwartier schilderde Melkert de bal op het hoofd van Verdonck en mochten de bezoekers juichen. Overijse reageerde maar Valgaerts, Camara en Taelemans vonden een sterke De Valck op weg.

De thuisploeg ging direct na de rust op zoek naar de gelijkmaker. Een vlam van Valgaerts strandde op De Valck en Francis kopte een dot van een kans naast. Meldert zocht de counter en Houman knalde op de paal. Verelst had een sublieme reflex nodig op een kopbal van Melkert. Met nog een kwartier op de klok zag iedereen hoe Valgaerts eindelijk loon naar werken kreeg … of toch niet. Met een wereldsave haalde De Valck zijn kopbal uit de winkelhaak. Ook een kopbal van Claes werd van de lijn geveegd zodat een moegestreden thuisploeg zich bij het verdict moest neerleggen.

Tempo Overijse: Verelst, Taelemans, Michiels (83’ Claes), Buyuk (80’ De Voeght), Camara, Francis, Vergeylen (83’ Douven), Valgaerts, Vanuytrecht, Melotte en Charlier.

VB Meldert: De Valck, Wellens, Leyman, Van Belle, De Pauw, Van Nyvel, Wauters, Verdonck (46’ Coenen), Amazou, Houman (78’ Sleewaegen) en Melkert (83’ Verdoodt).

Doelpunt:16’ Verdonck 0-1.
 

Gele kaarten: Verdonck en Melkert.