Olympia SC Wijgmaal
Meldert
Datum: 04/10/2009 15:00
Competitie: 3e amateurliga B
Speeldag: Speeldag 6
Stadion: Wijgmaal Stadion
Eerste uitzege voor Meldert bij Olympia Wijgmaal
Gentil Dossche
| 0 reacties
Eerste uitzege voor Meldert bij Olympia Wijgmaal
Foto: © SC

Na een eerder zwakke partij kon Meldert in het begin van de tweede helft de volle buit naar zich toehalen. Wijgmaal bleek te onmondig om de situatie alsnog om te keren.

De thuisploeg nam het eerste initiatief maar echte kansen bleven uit. Een voorzet van Mignolet ging aan iedereen voorbij. Thiry kopte voorlangs. Aan de overzijde werd een schot van Wauters afgeblokt. Kort voor de rust moest De Valck zich reppen om een kopbal van Goas-Lopez onschadelijk te maken.

Na slechts een paar minuten in de tweede helft was de wedstrijd afgelopen. Eerst kopte Van Nyvel een vrijschop van Amazou tegen de touwen. Even later stuurde Amazou maatje Sleewaegen alleen af op Mertens en de thuisploeg lag in de hoek. Wijgmaal probeerde nog wel de scheve situatie recht te trekken maar dat lukte niet. Bruyninckx miste de goede richting en Coosemans kopte naast.

Olympia Wijgmaal: Mertens, Moreel, Allard, Dehaes, Mignolet (55’ Bruyninckx), Thiry, Mellebeek, Vranckx, Coosemans (75’ Robby Wellens), Steenwegen en Goas-Lopez.

V. Meldert: De Valck, Coenen, Leyman, Ken Wellens, Verdeyen (46’ El Addouly), Van Nyvel, Madawa, Houman (7’ Wauters), Amazou, Aelbrecht en Sleewaegen (79’ Verdoodt).

Doelpunten: 47’ Van Nyvel 0-1 en 52’ Sleewaegen 0-2.

Gele kaarten: Mignolet, Amazou en Verdeyen.