Katelijne-Waver
Opwijk
Datum: 31/10/2010 15:00
Competitie: 3e amateurliga B
Speeldag: Speeldag 10
Stadion: Stadion Katelijne
Opwijk houdt de nul bij Katelijne-Waver
Gentil Dossche
| 0 reacties
Opwijk houdt de nul bij Katelijne-Waver

Voor de tweede keer is Opwijk er in geslaagd om de nul op het bord te houden. Het kon zelf ook niet scoren en dat was gezien het aantal kansen ook niet te verwonderen. De uitslag geeft perfect het verloop van de wedstrijd aan.

De bezoekers wisten dat ze voor een moeilijke taak stonden want Katelijne had thuis nog maar twee punten verloren. Opwijk begon het best met een kans voor Kane Develer. Jan Vercammen pakte in twee tijden. Een afgeweken vlam van Melvin Bouwmeester ging rakelings naast. Katelijne reageerde via Tom Van Dessel maar Tomas Suls ging goed in de voeten. Een vrije trap van Jef Luyten miste nipt de goede richting. Yves Etumba verscheen alleen voor Suls maar trapte voorlangs. Olivier Romero-Gomez dwong Vercammen tot een goede interventie.

Waren de echte kansen eerder schaars in de eerste helft, in de tweede periode werd het zelfs nog minder. Enkele schoten van Bouwmeester zorgden voor wat spanning. Tegen het slot kwam Develer alleen voor Vercammen maar vlamde onbesuisd over.

KFC Katelijne-Waver: Vercammen, Vermeulen, Goyvaerts, De Wit, Van Dessel, Van Rompaey, Luyten, Van De Perre (46’ Van Den Borre), Etumba, Baetens, Leysen (72’ De Weerdt).

 
KSK Opwijk: Suls, Lambrecht, Huyck, Heereman, Vermeir, Romero-Gomez, Bozzone, Bouwmeester (65’ De Spiegeleer), Camara, Gheeraert (65’ Solis-Sanchez), Develer

Doelpunten: geen