Meldert
FC Duffel
Datum: 31/10/2010 15:00
Competitie: 3e amateurliga B
Speeldag: Speeldag 10
Stadion: Van Den Steen - De Mey Stadion
Meldert wint eindelijk van "zwart beest" Duffel
Gentil Dossche
| 0 reacties
Meldert wint eindelijk van "zwart beest" Duffel

In de vorige 5 confrontaties kon Meldert geen enkele keer het laken naar zich toehalen maar nu lukte het toch. Tot twee keer toe werd een achterstand opgehaald en aan het slot mocht Verbroedering juichen.

Beide ploegen begonnen aftastend aan de wedstrijd. De Buyser kreeg de eerste echte kans maar vlamde op de paal. Duffel reageerde via Mewis en die miste niet. Meldert vond niet direct de opening in het goed gesloten bezoekende team en miste creativiteit. Nouhass kopte naast en De Buyser kwam een paar stappen te laat. Op slag van rust toch enige opwinding. Daems pareerde een vlam van Nouhass en De Valck deed hetzelfde bij Asselberghs.

Duffel kwam het felst uit de kleedkamers en De Valck had een kattensprong nodig op een loeier van Asselberghs. De Buyser dwong Daems tot een knappe parade. Met nog een 20-tal minuten op de klok lukte het toch voor de thuisploeg. Een voorzetschot van Meuleman verdween achter Daems tegen de netten. Plots kantelde het slaapverwekkende vertoon en de toeschouwers konden genieten. De bezoekende portier had een sublieme reflex nodig bij een kopbal van Borlée en Dooms stuitte op De Valck. Darcon schoot de bezoekers terug op voorsprong toen hij een hoekschop in doel verlengde. Lang kon Duffel niet genieten want Nouhass bediende Jacobs en alles was te herdoen. Meldert rook bloed en Duffel plooide. Van Nyvel kopte te hoog en Roelandt liet Daems alles uit de kast halen. Even later schoof Roelandt de bal naar Jacobs die de paal viseerde. De goed gevolgde Nouhass knalde de rebound tegen de netten.

VB Meldert: De Valck, Van Belle (56’ Van Vlokhoeven), Meuleman, Van Nyvel, Amazou, Nouhass (91’ Verhaeghe), Leyman, Borlée, Wauters, Jacobs en De Buyser (79’ Roelandt).

FC Duffel: Daems, Stuyck, Van Mullem, Darcon, Janssens, Vergaelen, De Vocht (62’ Dooms), Verachtert, Galeri (89’ Verschaeren), Mewis (46’ Vets) en Asselberghs.

Doelpunten: 13’ Mewis 0-1, 72’ Meuleman 1-1, 78’ Darcon 1-2, 79’ Jacobs 2-2 en 90’ Nouhass 3-2.