Meldert
Tempo Overijse
Datum: 19/09/2010 15:00
Competitie: 3e amateurliga B
Speeldag: Speeldag 4
Stadion: Van Den Steen - De Mey Stadion
Overijse laat Meldert met een kater achter
Gentil Dossche
| 0 reacties
Overijse laat Meldert met een kater achter

Het beste paard krijgt niet steeds de haver en dat was dit keer het lot van Meldert. Een rist kansen maar als je die niet afwerkt dan krijg je het deksel op de neus. Overijse liet het niet aan zijn hart komen en nam graag de punten mee.

Van bij het eerste fluitsignaal nam Verbroedering het heft in handen. Jacobs kwam centimeters te kort bij een vrije trap van Amazou. Even later kreeg de thuisspits een voorzet onvoldoende onder controle. Een schot van Vannyvel strandde op Verelst. Aan de overzijde toonde Van Gestel hoe het wel moest na een snelle counter. De Valck kon de bal nog raken maar niet uit zijn doelvlak houden. Meldert reageerde furieus maar Jacobs, Amazou en Nouhass lieten de kansen onbenut.

Ook na de pauze dicteerde de thuisploeg de wet. Echte kansen leverde dat niet op en Overijse loerde op de counter. Van Gestel werd foutief afgestopt en de bal ging op de stip. Francis zette de penalty feilloos om. Enkele minuten later werd Nouhass onderuit gehaald en Amazou trapte de strafschop onhoudbaar binnen. Meldert ging door op zijn elan maar Jacobs en Nouhass konden ook nu de kansen niet verzilveren. En als de pech blijft achtervolgen dan weet je het wel. De Buyser vlamde een afvallende hoekschop op de dwarsligger. Na bezoekend handspel ging de bal opnieuw op de stip. Verelst ranselde het schot van Amazou uit zijn doelvlak en het thuispubliek moest lijdzaam toezien hoe de 2de seizoensnederlaag werd opgetekend.

VB Meldert: De Valk, Wellens (50’ Wauters), Vannyvel, Houman (55’ Verhaeghe), Amazou, Nouhass (71’ Van Belle), Leyman, Jacobs, Verdeyen, Madawa en De Buyser.

Tempo Overijse: Verelst, Kevin Taelemans, Buyuk, Jennart, Francis, Van Gestel (72’ Charlier), Valgaerts (86’ Debroux), Delmotte (64’ Tom Taelemans), Melotte, Vergeylen en Michiels.

Doelpunten: 9’ Van Gestel 0-1, 55’ Francis 0-2, 59’ Amazou 1-2

Geel: Verdeyen, Wauters, Madawa, Leyman. Rood: 62’ Vergeylen (2x geel); 79’ Michiels