Herbeleef Bergen - La Louvière (Beker van België)

Volg de match tussen Bergen en La Louvière live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!
1
De wedstrijd is op gang gefloten.
10
Een aanval op de linkerflank van Chantry. De kopbal, die Bergen op voorsprong kon brengen, ging een metertje naast.
31
Beide ploegen hadden al kleine kansjes, maar scoren lukte nog altijd. We zijn een halfuur ver en deze Waalse derby zou in leven komen, moest er een doelpuntje vallen.
39
Een saaie partij. La Louvière kon dreigen met een schot, maar Jbari trapte in het zijnet.

Scheidsrechter
Rust
De ruststand is 0-0. Een zwakke eerste helft kregen de supporters te zien. Bergen had de beste kansen, maar scoren lukte nog niet.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
De wedstrijd wordt hervat. Hopelijk krijgen de supporters eindelijk wat spektakel te zien.
54
Nog steeds 0-0. We zien hetzelfde spelbeeld als in de eerste helft, een zwakke partij dus.
55
 2e gele kaart voor Egutu Oliseh
La Louvière moet nog dertig minuten met tien man verder. Oliseh kreeg zijn tweede gele kaart.
72
Ondanks Bergen met een man meer speelt, kan het nog altijd niet scoren. Een kopbal kon Cordier niet verrassen. Nog altijd 0-0 dus.
73
Touré schiet, maar Cordier gaat goed plat.
75

Goal
Doelpunt van Jeremy Njock (Onbekend Onbekend)
Eindelijk een doelpunt in Bergen. Njock is de man die scoorde met het hoofd.
80
Bergen lijkt deze partij rustig af te werken en is niet van plan om nog te gaan voor een doelpunt. Ze lijken tevreden met een 1-0 en La Louvière is niet in staat om nog kansen te creëren