Speeldag: 1/16 Finales
Stadion: Stade Charles Tondreau
De leider van tweede klasse bekert verder
Giovanny Saelens

Vanavond heeft Bergen op eigen veld gewonnen van La Louvière. De leider van tweede klasse kwam op voorsprong in de tweede helft na een doelpunt van Njock. La Louvière speelde toen met tien man.

Bergen was de beter in het begin, maar scoren lukte hen niet. Ook La Louvière kon de bal niet tegen de netten werken. In het eerste halfuur was het dus een erg zwakke partij. Op het einde van de eerste helft trapte Jbari nog in het zijnet, maar meer zagen we niet.

Na tien minuten spelen in de tweede helft moest La Louvière met tien man verder. Oliseh kreeg zijn tweede gele kaart. Aanvankelijk kon Bergen daar niet van profiteren, maar een kwartier voor tijd werd het dan toch 1-0. Njock kopte de bal voorbij Cordier. Bergen leek tevreden met die stand en zocht niet meer achter een doelpunt. De eindstand was dan ook 1-0. [AN]