dooFC Doornik
gnkKRC Genk
Datum: 12/11/2005 18:00
Competitie: Beker van België
Speeldag: 1/16 Finales
Stadion: Stade Luc Varenne

Herbeleef FC Doornik - KRC Genk (Beker van België)

Volg de match tussen FC Doornik en KRC Genk live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Vooraf
Thuisploeg Doornik staat achtste in derde klasse B. Het team van Marc Wuyts telt twee bekende namen: Steven Wostijn en Pascal Devreese. Die laatste zit wel op de bank. De bezoekers kunnen dan weer geen beroep doen op de spitsen Kevin Vandenbergh en Nenad Stojanovic. De eerste speelt met de beloften in Oekraïne en de tweede is geblesseerd. Ook Faris Haroun speelt mee met de beloften en is er dus bijgevolg niet bij. Er zijn 7.500 toeschouwers aanwezig.
Opstellingen
FC Doornik: Dobbelaere Sven, Desclee Frédéric, De Castro Olivier, Mundala Olela, Delbeeke Fabien, Leroy Maxime, Lecaillier Aurélien, Quivi Mathieu, Wostijn Steven, Singa Manzagala, Benaissi Mehdi.
Racing Genk: Moons Jan, Van Goethem Kenneth, Sigurdsson Indridi, Soley Seyfo, Mikulic Tomislaw, Wamfor Justice, Defour Steven, Beslija Mirsad, Soetaers Tom, Engelaar Orlando, Peeters Bob.
8

Goal
Doelpunt van Aurélien Lecaillier (Onbekend Onbekend)
Een verre inworp wordt doorgekopt, Lecaillier twijfelt niet en schiet binnen, 1-0.
12
Het doelpunt van de derdeklasser was meteen ook de eerste kans. Racing Genk slaagt er voorlopig niet in mogelijkheden bij elkaar te voetballen. De inzet is bij de thuisploeg voorlopig groter dat die van de bezoekers.
14
 Gele kaart voor Olivier De Castro

15
Vrijschop Doornik, Steven Wostijn kan uithalen, maar Jan Moons weet op mooie wijze de 2-0 uit zijn doelvlak te houden.
25
Racing Genk zal het zich allicht beklagen dat Kevin Vandenbergh er niet bij is. De spits heeft voor de beloften al drie maal gescoord in Oekraïne. Genk slaagt er voorlopig niet in om een echte kans bij elkaar te spelen.
28
Vrijschop van Mirsad Beslija kan doelman Dobbelaere niet bedreigen. Echt een kans was dit ook niet.
30

Goal
Doelpunt van Bob Peeters (Onbekend Onbekend)
De gelijkmaker is een feit. De voorzet van Soetaers komt bij Bob Peeters terecht. Die draait zich goed vrij en scoort, 1-1.
40
0-0 lijkt de ruststand te gaan worden. Bij de thuisploeg is Singa een constante dreiging voor de Limburgers. Hij is de topschutter van Doornik in de competitie. De spits vond al zeven keer de weg naar de goal.
43
Bijna de voorsprong voor de bezoekers. Doelman Dobbelaere moet alles uit de kast halen op een poging van Soetaers.


Scheidsrechter
Rust
Rusten doen we in Doornik bij een 1-1 stand. Doornik toonde veel inzet en kreeg twee goede kansen waarvan er ééntje binnenging. Genk kwam zeer mak voor de dag en mag niet mopperen met deze ruststand.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
De tweede helft is begonnen. Zowel bij de thuisploeg als bij de bezoekers zijn er geen wissels doorgevoerd.
53
Vrijschop voor Racing Genk. Tom Soetaers trapt de bal over de muur richting de rechterbovenhoek, maar Dobbelaere voorkomt de 1-2.
56
 Gele kaart voor Tomislaw Mikulic

57
Goede actie van Singa. Hij zet nagenoeg de hele bezoekende defensie in de wind, maar Jan Moons is paraat en zet de bal in hoekschop.
67

Goal
Doelpunt van Bob Peeters (Onbekend Onbekend)
Bob Peeters doet het opnieuw voor Racing Genk. Een minuut geleden viel zijn kopbal net niet in doel, maar nu scoort hij wel, 1-2.
69
 Gele kaart voor Maxime Leroy

70
Vervangen Gonzague Vandooren
Ingevallen Tom Soetaers


70
Vervangen Eric Matoukou
Ingevallen Kenneth Van Goethem


74
Vervangen Pascal De Vreese
Ingevallen Maxime Leroy


80
De laatste tien minuten zijn ingegaan. Sinds het doelpunt van Bob Peeters is geen gevaar meer geweest. Doornik probeert wel, maar komt vooralsnog niet doorheen de bezoekende defensie.
82
Op aangeven van Bob Peeters maakt Orlando Engelaar er bijna 1-3 van. Zijn schot wordt in laatste instantie echter nog afgeblokt.
88
Vervangen Marvin Ogunjimi
Ingevallen Steven Defour

Het jonge talent van Genk heeft last van krampen en moet noodgedwongen het veld verlaten. Ogunjimi scoorde de voorbije wedstrijd met de reserven nog vier keer.
90
Vrijschop voor Doornik. Het thuispubliek wordt nog eens gek, maar helaas voor hen levert de vrijschop niets meer dan wat geharrewar op.


Scheidsrechter
Einde
Wat vond je van de match? Laat het weten in de Reacties.