Stadion: Jan Breydel

Herbeleef Club Brugge - RBD Borinage (Beker van België)

Volg de match tussen Club Brugge en RBD Borinage live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Vanavond speelt bekerhouder Club Brugge tegen de derde klasser Franc Borains. Club Brugge mag niets anders doen dan winnen. Franc Borains heeft niets te verliezen vanavond. Club Brugge speelt vanavond met een aangepast team. Benieuwd wat het vanavond zal worden.
Club Brugge: Blondel Jonathan, Djokic Dusan, Englebert Gaetan, Klukowski Michaël, Leko Ivan, Maertens Birger, Simaeys Jeroen, Sterchele Francois, Valgaeren Joos, van Heerden Elrio, Stijnen Stijn.
Francs Borains: Dalmat Cyril, Di Barbora Mickael, Duez Thomas, Adjaoud Madjid, Issankoy Blaise, Leclercq Adrien, Martin , Mazoyer Nicolas, Savigny Anthony, Silvestri Orlando, Tangara Hamidou.
1
De wedstrijd is begonnen.
2
Doelman Tanagara van Franc Borains kan nog net bij een vrije trap van Leko. Van Heerden kan net niet bij de bal.
8
Djokic kan de bal koppen, maar Tangara pakt de bal. Simaeys kan in de rebound niet scoren.
10
Club Brugge is duidelijk de betere ploeg. Sterchele haalt uit, maar Tangara is bij de pinken.
14
Eerste keer dat Franc Borains. Dalmat trapt de bal een meter over het doel van Stijnen.
16

Goal
Doelpunt van Blaise Issankoy (Onbekend Onbekend)
De bezoekers komen op voorsprong ! Tegen het spel in maakt Issankoy er 0-1 van met een prachtig doelpunt.
21
Sterchele lobt de bal over keeper Tangara. De verdediging van Franc Borains is er snel bij en werkt weg.
22

Goal
Doelpunt van Jonathan Blondel (Francois Sterchele †)
Blondel maakt er 1-1 van ! Sterchele zette de bal voor, Djokic liet de bal door de benen gaan en Blondel kon snoeihard binnen trappen.
23
Stijnen laat zien dat hij een goede doelman is. Op een schot van Issankoy werkte hij de bal goed weg. Hij heeft zich wel geblesseerd.
28
Simaeys kopt de bal net over na een actie en een voorzet van Leko.
30
Club Brugge neemt volop het initiatief.
35
Nog 10 minuten en de eerste helft zit erop.
36
Voorlopig geen grote kansen meer te bespeuren.
40
Club Brugge probeert wel aan te vallen, maar voorlopig lukt het niet echt goed.
42

Goal
Doelpunt van Thomas Duez (Onbekend Onbekend)
En het staat zowaar 1-2. Club Brugge trok volop in de aanval. Franc Borains counterde en Duez wist de bal met een gelukje voorbij Stijnen te werkeni.

Scheidsrechter
Rust
De eerste helft zit erop. Waar Club voor vreesde, is nu werkelijkheid geworden. Franc Borains staat met 1-2 voor. Ze kwamen eerst op voorsprong. Club reageerde snel en kon ook scoren. In de 42ste minuut kon Duez de 1-2 binnenschieten. Club Brugge zal de 2de helft nog aanvallender moeten spelen, wil het nog winnen.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
De 2de helft wordt op gang getrapt. Stijnen is tijdens de rust vervangen door Lenaerts.
46

50
Club is op zoek naar de aansluitingstreffer.
55
Club vindt momenteel geen opening. Het verdient wel de tegengoal.
60

Goal
Doelpunt van Elrio Van Heerden (Onbekend Onbekend)
Het staat nu toch 2-2. De voorzet van Van Heerden belandt in de goal.
70
Het is nog altijd wachten op de verlosser van de thuisploeg.
75
Franc Borains nestelt zich in het eigen strafschopgebied. Club speelt iets te traag om een kans te benutten.
76
Een doelpunt van Duez wordt terecht afgekeurd. Hij werkte de bal met de hand in doel.
80

Goal
Doelpunt van Dusan Djokic (Francois Sterchele †)
Djokic schiet de bal in doel na een actie van Sterchele !
85
De wedstrijd lijkt nu gespeeld. Club moet wel nog even opletten voor een late tegengoal, maar die lijkt niet te komen.