Stadion: Olympische Stadion (Kiel)

Herbeleef Germinal Beerschot - OH Leuven (Beker van België)

Volg de match tussen Germinal Beerschot en OH Leuven live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Germinal Beerschot was voor de winterstop de ploeg in vorm in eerste klasse. Het hoopt ook die lijn na de winterstop te kunnen doortrekken. Tegenstander van de mannen van Van Veldhoven is vandaag OH Leuven. Die ploeg slaagde er in de vorige bekerronde in om FC Brussels eruit te kegelen.
Germinal Beerschot: Steppe Kenny, Monteyne Martijn, Monteyne Pieterjan, Nzelo-Lembi Hervé, Tormena Ederson, Van Dooren Kurt, Colman Gustavo, Losada Hernan, Wamfor Justice, Dosunmu Tosin, Malki Sabah Sanharib.
OH Leuven: Boyen Govert, Greven Sammy, Nwadikwa Ugo, Odoi Denis, Vastmans Joeri, Baghdad Sophiane, Matton Thomas, Omonga Fabrice, Schoonjans Tail, Brogno Toni, Ruytinx Bjorn.
00:00
Na verlengingen nog altijd geen winnaar. Strafschoppen moeten uitsluitsel brengen.
00:00
Pieterjan Monteyne mist de eerste strafschop.
00:00
Ook Matton mist.
1
De partij is begonnen.
2
Ex-topschutter van de eerste klasse Brogno had de openingstreffer aan de voet. Hij glipte door de buitenspelval, maar besloot te zwak. Een eerste waarschuwing voor Germinal Beerschot.
2
Brogno gaat alleen op doel af, maar Kenny Steppe brengt gelukkig voor Germinal Beerschot redding.
5
Opnieuw de bezoekers. Steppe moet wederom ingrijpen. Deze keer stond Ruytinx aan het kanon.
7
Omhaal Brogno, de lat voorkomt de 0-1.
9
Eindelijk scoort OHL, maar Brogno's treffer wordt afgekeurd. Terecht zo blijkt uit de herhaling. De aanvaller stond duidelijk buitenspel.
10
De eerste tien minuten zijn voorbij. Germinal Beerschot is meteen wakkergeschud, want de bezoekers uit Leuven hadden eigenlijk al drie doelpunten kunnen maken. De lat en Steppe zorgden ervoor dat het nog altijd 0-0 staat.
13
Lembi gaat nogal fel in duel. Scheidsrechter Pots beslist echter om de kaarten vooralsnog op zak te houden.
14
Het doelhout brengt opnieuw redding voor Germinal Beerschot. Steppe duwt een schot van Ruytinx tegen de paal.
17
Bijna eens een keertje Germinal Beerschot, maar een counter met Dosunmu wordt afgeblokt.
20
De openingsfase is achter de rug en de jongste periode probeert Germinal Beerschot het evenwicht wat te herstellen.
25
Een kans voor de thuisploeg. Bij een hoekschop heeft Ederson echter net iets teveel tijd nodig.
29
Steppe kan een vrijschop van Matton redelijk makkelijk pakken.
30
 Gele kaart voor Justice Wamfor

32
Germinal Beerschot komt wederom goed weg. Nwadikwa zet scherp voor, maar Ruytinx komt een teenlengte te kort om de 0-1 binnen te schuiven.
35
Nog een tiental minuten tot de rust. Harm Van Veldhoven zal allicht wel weten wat te zeggen tijdens de pauze.
40
De eerste voldragen aanval van Germinal Beerschot. Colman trapt op Boyen.
42
Naarmate de eerste helft vordert komt Germinal Beerschot beter in de partij, maar goed, nee dat is het niet.

Scheidsrechter
Rust
We gaan rusten. Germinal Beerschot kan niet tevreden zijn, want OHL was eigenlijk veel beter en kreeg heel wat goede kansen. Vooral dankzij Steppe staat het nog altijd 0-0.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.