Stadion: Florent Beeckmanstadion

Herbeleef FCV Dender EH - Lierse SK (Beker van België)

Volg de match tussen FCV Dender EH en Lierse SK live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

FC Dender krijgt het bezoek van tweedeklasser Lierse. Voor de bezoekers krijgt de competitie absolute prioriteit. De Pallieters willen immers naar eerste klasse promoveren. Maar ook bij Dender is de competitie erg belangrijk. De club strijdt immers volop om het behoud. Beide teams krijgen nu wel een mooie kans om zich te plaatsen voor de kwartfinales in de beker.
FCV Dender EH: Berthelin Cedric, Deflandre Eric, Burgel Xavier Frederico, Wiggers Michael, Neva Samuel, De Storme David, Van den Eede Bart, Iribarren Gabriel, Blondelle Siebe, Saintini Rudy, Jacobs Steven.
Lierse SK: Kujovic Vladan, De Witte Seth, Buyens Yoni, Samir Ahmed, Bojovic Petar, Ndikumana Selemani Yamin , Wahed Mohammed Abdel, De Graef Garry, Tshiala De Wouter Julien, Frans Frederik, Dreesen Timothy.

5
Kujovic redt prima een vrije trap van Fred. Meteen zorgt Dender zo voor de eerste dreiging van de wedstrijd.
12
Van Den Eede scoort, maar zijn doelpunt wordt afgekeurd wegens buitenspel. De beslissing van ref Delacour is overigens terecht.
14
Dender is in de aanvangsfase de betere ploeg. Lierse moet zich vooral beperken tot verdedigen.
24
Lierse dreigt nu eens met een schot van Wahed.
27
Nu stelt Buyens Berthelin op de proef. Lierse steekt meer en meer de neus aan het venster.
29
Een kopbal van Blondelle wordt gepakt door Kujovic.
37
 Gele kaart voor Petar Bojovic

40
Een echt genietbare eerste helft is het helaas niet. De stand is nog steeds in evenwicht: 0-0.
45
Buyens tikt een voorzet van Wahed in het zijnet.

Scheidsrechter
Rust
Rusten doen we in Denderleeuw bij een 0-0 stand. De eerste helft was niet meteen van een hoogstaand niveau. Ook de kansen bleven eerder schaars. Bart Van den Eede scoorde wel voor Dender, maar dat doelpunt werd terecht afgekeurd wegens buitenspel.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
De tweede helft is begonnen.
55

Goal
Doelpunt van David Destorme (Onbekend Onbekend)
David De Storme brengt Dender op voorsprong. De aanvaller werkt van dichtbij in doel.
59

Goal
Doelpunt van Mohammed Abdel Wahed (Onbekend Onbekend)
Lierse is nog lang niet uitgeteld. Wahed stelt weer gelijk!
62
Van den Eede krijgt een goeie kans op de 2-1, maar Kujovic redt de meubelen.
70

Goal
Doelpunt van David Destorme (Steven Jacobs)
Dender klinkt opnieuw op voorsprong en opnieuw is het David De Storme die scoort: 2-1. Na een pass van Jacobs klopt hij Kujovic met een knap schot.