cluClub Brugge
gntKAA Gent
Datum: 03/02/2016 20:45
Competitie: Beker van België
Speeldag: Halve Finales (T)
Stadion: Jan Breydel
Club Brugge wil vanavond eindelijk nog eens de scalp van KAA Gent pakken
Cédric De Volder
Cédric De Volder
| 0 reacties

Slag om Vlaanderen om een stekje in de finale van de Beker van België

Club Brugge wil vanavond eindelijk nog eens de scalp van KAA Gent pakken
Foto: © Photonews

Club Brugge strijdt vanavond opnieuw voor een plaats in de finale van de Beker van België. De West-Vlamingen moeten in eigen huis een 2-1-verlies goedmaken.

"De Beker van België staat bij ons in de kast en daar moet hij blijven", aldus Lior Refaelov. Allemaal goed en wel, maar dan zal er vanavond toch het één en ander moeten worden rechtgezet door blauw-zwart. 

Benoît Poulain maakt alleszins zijn debuut in de wedstrijdselectie van Michel Preud'homme. Bernie Ibini-Isei en Leandro Pereira liggen nog in de lappenmand, terwijl nieuwkomer Wesley Moraes er ook nog niet bij is. 

"Het Gentse peloton aan gekwetsten is eindelijk aan het vermageren", grapt Hein Vanhaezebrouck. Enkel Hannes Van Der Bruggen en Peter Olayinka zijn nog niet beschikbaar. Mbark Boussoufa is nog niet speelgerechtigd.

Rami Gherson is dan weer selecteerbaar. De Israëlische verdediger heeft de voorbije week respectievelijk 45, 70 en 90 minuten gespeeld. "Hij ondervond geen reactie", aldus de Gentse coach.

Winnen de West-Vlamingen eindelijk nog eens van de landskampioen? 

Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET al 123 euro. Denk je eerder dat de landskampioen ook met 1-2 komt winnen in het Jan Breydelstadion? Dan mag je maar liefst 780 euro bijschrijven op je bankrekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via DEZE LINK je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Meer nieuws