Herbeleef KV Oostende - Standard (Beker van België)

Volg de match tussen KV Oostende en Standard live, samen met vele andere supporters.

Het eerste kattengespin was voor de thuisploeg. Ondertussen is het 1-1!
KV Oostende - Standard

De bezoekers op voorsprong!

Wie gaat naar de halve finales van de Beker van België?
20:22
Nog een dik kwartier voor de start van de match, we zitten klaar in de Versluys Arena voor hopelijk een leuke wedstrijd.
20:43
The pirates-theme duikt uit de boxen, dan weet je dat het niet lang meer duurt hier aan de Belgische kust.
1
KV Oostende-Standard: 0-0
1
We zijn er aan begonnen in de Versluys Arena. Standard trekt meteen ten strijde!
4
Matige openingsfase, enkel een tackle van Akpala op de uitgekomen Gillet is het bespreken waard.
7
Aan de ene kant komt Sa met de inzet op een voorzet van Pocognoli, aan de overkant meteen druk vanuit de omschakeling.
8
Oostende komt er nu goed uit, maar Musona wacht iets te lang om de voorzet tot bij Akpala te steken. Luyindama werkt zo nog in corner.
8
Spervuur aan kansen meteen!
En nu kopballen van eerst Zivkovic en dan Lombaerts. Net niet krachtig genoeg om voor de 1-0 te zorgen en dan een aanvallende fout. Wat een start van deze match!
12
Voorzet vanop rechts, Emond tikt tegen Vanhamel en zo in corner. We zijn vurig gestart, veel meer valt er niet over te vertellen.
15
Kwartiertje ver, beide ploegen tonen alvast veel intenties naar voren toe.
17

Goal
Doelpunt van Richairo Zivkovic (Sébastien Siani)
De Kustboys staan op voorsprong. Zivkovic helemaal alleen in het straatje, hij wurmt de bal voorbij Gillet.
21
Het is nu aan de bezoekers om iets te verzinnen, maar voorlopig lukt dat nog niet.
23

25
Plots een schot van Sa aan de overkant, maar over. Oostende blijft vooralsnog baas.
28
De dreiging blijft van de thuisploeg komen, maar de voorzetten komen er niet helemaal uit.
30
Een voorzet naar de tweede paal bij Standard, Agbo gaat helemaal naast de bal.
32
Capon & co vragen om een strafschop na handspel in de box, maar de arbitrage wil er niet van weten.
34

Goal
Doelpunt van Orlando Sá (Uche Henry Agbo)
De Rouches als door een wesp gestoken en meteen naar de overkant. Prima voorzet vanop links, Sa knikt makkelijk voorbij Vanhamel!
37
Bjelica kan bijna afvuren, maar mist zijn schot na de controle. Heet standje wel voor de kooi van Gillet, maar het koelt zonder blazen. De boel is wél grimmiger geworden, zoveel is duidelijk hoor!
41
We kabbelen stilaan richting rust. Komt er nog iemand met iets voor de koffie.
44
 Gele kaart voor Konstantinos Laifis

44
Laifis de bon op voor een fout op Capon nét buiten de grote rechthoek
45+1
We krijgen er in deze eerste helft nog een minuutje bij en dan eindelijk warme koffie! Barre koude! Ontij! Reuring! Capon moet nog een corner toestaan!

Scheidsrechter
Rust
KV Oostende - Standard: 1-1

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
21:33
Rusten met 1-1 aan de kust!
En zo gaan we rusten met 1-1. Wat krijgen we nog na de pauze?!
46
De bal rolt opnieuw in de Versluys Arena!
47

Goal
Doelpunt van Răzvan Marin (Paul José Mpoku)
Boem, we zijn meteen wakker in de tweede helft. Marin knalt heerlijk in de bovenhoek!
50
Oostende heeft een beetje een 'knock of the morale' gekregen. Coucke gaat richting spionkop moeten gaan, lijkt het wel.
54
Daarnet opnieuw appèl voor een elfmeter voor een fout op Musona, maar Smet wil van geen strafschop weten!
58
Ndongala gaat neer en krijgt de fout mee. Heel Oostende is verbolgen. Hoog tijd om toch gewoon opnieuw te gaan voetballen, kustboys!
60
Uurtje ver, eerste wissel bij de thuisploeg! Canesin krijgt een halfuur!
61
Vervangen Aleksander Bjelica
Ingevallen Fernando Matos Canesin

66
Halfweg de tweede helft. Wat kunnen de Kustboys nog?