Herbeleef Charleroi - KAA Gent (Beker van België)

Volg de match tussen Charleroi en KAA Gent live, samen met vele andere supporters.

1
Charleroi-KAA Gent: 0-0
1
Charleroi en Gent zijn er aan begonnen
De voorlaatste wedstrijd van de 1/8e finale van de Beker van België is op gang getrapt.
1
Daar is de thuisploeg meteen een eerste keer. Bruno trapt niet eens zo gek ver over.
2
Ook de eerste hoekschop van de partij is voor Charleroi. Die levert uiteindelijk geen gevaar op.
4
Ngadeu gaat tegen de vlakte, maar zowel Charleroi als later Gent spelen gewoon verder. uiteindelijk legt de scheidsrechter het spel stil.
6
Ook Gent steekt nu een eerste keer de neus aan het venster. Vadis komt echter net een voetje te kort om de bal van op de achterlijn voor doel te gooien.
8
Yaremchuk claimt een strafschop voor een lichte duw in de zestien voor de thuisaanhang, maar krijgt die niet.
10
Na een fel begin van de thuisploeg, heeft Gent nu het commando overgenomen. We kijken naar een leuke beginfase.
14
En nu is daar Charleroi weer twee keer binnen de minuut. De doelmannen hebben nog niet echt moeten ingrijpen, maar dat lijkt een kwestie van tijd. Het spel gaat goed op en neer in dit eerste kwartier.
19
Bruno kan op doel trappen, maar doet dat veel te flauw. Zo wachten we nog steeds op een grote kans in deze partij.
23
De eerste helft is intussen halfweg. Charleroi is de iets betere ploeg, maar zonder echt gevaarlijk te zijn.
27
Nieuwe corner voor Charleroi. Levert die deze keer wel gevaar op?
28
Morioka neemt de hoekschop op de slof en viseert de tweede paal, maar botst daar op een Gents been. In de rebound trapt Ilaimaharitra over.
33
Vadis verstuurt een goede lange bal, maar Penneteau lost het op door de bal buiten zijn zestien rustig met de borst te controleren.
34
Beter moment van de bezoekers nu. Mohammadi brengt voor van op de linkerkant, Depoitre kopt te centraal om de thuisdoelman in verlegenheid te brengen.
36
De lange ballen van Vadis zorgen in deze fase van de wedstrijd voor het meeste gevaar. Ditmaal kan Yaremchuk net niet afdrukken tussen twee verdedigers van de Zebra's in.
38
 Gele kaart voor Sven Kums

39
De wedstrijd wordt nu wat bitsiger. Bezus blijft tegen de mat liggen, Willems trapt met heel veel tegenzin buiten.
41
 Gele kaart voor Ryota Morioka

42
We naderen stilaan de rust. Gaat de brilscore nog van het bord voor de pauze?
45
We krijgen één minuut extra tijd.

Scheidsrechter
Rust
Charleroi - KAA Gent: 0-0

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
De bal rolt opnieuw op Mambourg
De tweede helft is op gang gefloten.
50
Ook in deze vijf minuten van de tweede helft vallen geen kansen te noteren. Charleroi dwingt nu wel een eerste hoekschop van de tweede helft af.
53
Kaminski miskijkt zich bijna op een voorzet van de thuisploeg. Hij komt met de schrik vrij, de brilscore blijft op het bord staan.
56
Charleroi is de betere ploeg in de eerste tien minuten van de tweede helft. De thuisaanhang achter de kooi van Kaminski zorgt alleszins voor een muur van geluid op deze koude woensdagavond.
60
Vervangen Laurent Depoitre
Ingevallen Giorgi Kvilitaia

65
Acrobatische poging van Bezus. Zijn omhaal gaat niet zo ver over.
68
Vervangen Roman Bezus
Ingevallen Alessio Castro-Montes

70
Het lijkt op dit moment haast alsof Gent niet heel veel zin heeft om door te gaan in de Beker. De Buffalo's hebben natuurlijk al een zwaar seizoen achter de rug en niemand wint me de vingers in de neus op het veld van Charleroi, maar wat Gent laat zien is toch echt ondermaats.
72
Charleroi dicht bij 1-0
Fall is dicht bij de 1-0. Hij draait zichzelf wat in de knoop en trapt dan op Kaminski.
77
Fall is één van de bedrijvigste mannen bij Charleroi. Hij zet een mooie dribbel in, maar zijn voorzet is van mindere makelij.
79
Een vrije trap van Ilaimaharitra lijkt door een Gents hoofd in corner te worden gewerkt, maar Kaminski mag gewoon een doeltrap nemen.
81
Het tempo gaat in deze fase van de partij toch opnieuw wat de hoogte in. Wordt deze wedstrijd nog beslist in negentig minuten?
84

Goal
Doelpunt van Massimo Bruno (Ryota Morioka)
Daar is dan toch het doelpunt. En het is er één voor de thuisploeg. Bruno knalt de bal voorbij Kaminski. Gent heeft nog een minuut of zeven om te reageren.