Stadion: Stadion Achel VV
Achel en Zwartberg delen de punten
Niels Hendriks

Na het verlies van vorige week was Achel verplicht om punten te pakken tegen Zwartberg, dat vorige week nog gelijkspeelde tegen Gerhees.

Zwartberg startte het best, wat resulteerde in enkele kleine kansjes die allemaal gemakkelijk gepareerd werden door doelman Lunenburg. Achel zelf bakte er ook niet veel van in de eerste helft. Een 0-0 ruststand was het logische gevolg.

Weinig verandering in de 2de helft, al was Mario Winters wel dicht bij de 1-0 maar zijn kopbal werd nog net gepakt door de bezoekende doelman.Veel was er niet te zien in Achel, de wedstrijd leek dan ook op een scoreloos gelijkspel af te stevenen. Tot Nico Claes 10 minuten voor tijd diep werd gestuurd, de doelman omspeelde en vervolgens te lang wachtte om de bal in doel te leggen. Een dure misser, die viel er enkele minuten later ook aan de overkant, waar doelman Lunenburg volledig naast een vrije trap vanop 35 meter grabbelde, 0-1 voor Zwartberg met nog 3 minuten te spelen. Achel leek op weg naar zijn 2de nederlaag in evenveel wedstrijden tot David Van der Meijden 1 minuut voor affluiten een vrije trap mooi in de linkerbovenhoek kopte.

Een 1-1 gelijkspel dus en een 1 op 6 voor Achel dat zijn start in 4de provinciale totaal gemist heeft. Ook Zwartberg haalde amper een 2 op 6.