Speeldag: Speeldag 2
Stadion: Daems stadion
Gerhees speelt opnieuw gelijk
Niels Hendriks

Gerhees speelde voor de tweede week op rij gelijk. Ditmaal werd het op eigen veld 2-2 tegen Lillonia.

Eendracht Gerhees begon goed aan de wedstrijd en na amper vijf minuten schoot Eddy Schmitz de 1-0 al tegen de netten na een corner. De thuisploeg bleef de wedstrijd domineren maar de talrijke kansen werden niet benut. Op het halfuur viel de goal dan aan de overkant. Alsof dat nog niet genoeg was viel ook Bart Gielen geblesseerd uit.

Na een kwartier spelen in de tweede helft kwam Gerhees opnieuw op voorsprong. Na een lange pass van Jurgen Lippens werkte Ivo Heylen beheerst af. Naarmate de wedstrijd vorderde kreeg Gerhees het moeilijker. Lillonia drukte maar slaagde er vooralsnog niet in om te scoren en Gerhees kwam er nog enkele keren gevaarlijk uit via de counter. Toch waren het de bezoekers die in de laatste minuut de gelijkmaker scoorde.

Opstelling E. Gerhees: Berckmans, Verwimp, Cuypers, Lodewijks, Lippens, Wouters, Sterckx, Schmitz, Gielen (31' Hendriks), Heylen, I. Lievers.
Doelpunten: 5' Schmitz (1-0), 28' Brondel (1-1), 60' Heylen (2-1), 90' Geeraerts (2-2).
Gele kaarten: 65' Hendriks