Volg de match tussen Club Brugge en Zulte Waregem live, samen met vele andere supporters.

Club Brugge: Vladan Kujovic, Tom Høgli, Fredrik Stenman, Ryan Donk, Óscar Duarte, Lior Refaelov, Thomas Meunier, Vadis Odjidja, Maxime Lestienne, Eidur Gudjohnsen, Carlos Bacca.
Zulte Waregem: Sébastien Bruzzese, Davy De fauw, Steve Colpaert, Bruno Godeau, Karel D'Haene, Junior Malanda, Jonathan Delaplace, Thorgan Hazard, Franck Berrier, Ibrahima Sory Conté, Mbaye Leye.
1
Match is begonnen!
6
Zulte Waregem begint zonder complexen aan de wedstrijd. De jongens van Dury eisen het balbezit op.
9
Gudjohsen acteert centraal bij Club, maar kan voorlopig geen lijn krijgen in het aanvalsspel.
13

Goal
Doelpunt van Mbaye Leye (Davy De fauw)
Leye glipt door de (heel) slecht opgestelde verdediging en haalt dan verschroeiend uit en de bal verdwijnt van buiten de zestien in de kruising. Een fantastische uithaal!
18
Stenman grijpt naar zijn schouder nadat hij zelf de fout maakte, maar de verdediger kan blijkbaar toch doorgaan.
20
Stenman vraag dan toch om zijn wissel. Het lijkt er op dat er iets mis is met zijn sleutelbeen.
22
Vervangen Fredrik Stenman
Ingevallen Victor Vazquez

24
Malanda met de afzwaaier. Zijn schot gaat zelfs over de zijlijn.
29
Club kan maar niet voor gevaar zorgen. Nu wordt Lestienne afgefloten voor buitenspel.
30
Eén kans was er tot nu toe in deze wedstrijd en die werd ook bekroond met een doelpunt. Voor de rest veel middenveldspel.
31
Nu toch een kopbal van Lestienne, maar één van de kleinste spelers op het veld kan onvoldoende kracht achter zijn nekslag zetten. Een oprapertje voor Bruzzese.
34
Vazquez probeert de bal in de korte hoek te deponeren bij een vrije trap, maar Bruzzese gaat goed plat. In de herneming trapt Duarte in het zijnet.
37
Club begon aan te dringen en krijgt bij zijn zoveelste hoekschop loon naar werken: Donk kopt onhoudbaar in de hoek. Geen beginnen aan voor Bruzzese.
37

Goal
Doelpunt van Ryan Donk (Maxime Lestienne)
Donk drukt het overwicht uit met een doelpunt. Goed gekopt.
43

Goal
Doelpunt van Franck Berrier (Mbaye Leye)
Het gaat wel heel makkelijk voor Zulte Waregem. Ze combineren aan de zestien en Leye legt nog maar eens af voor Berrier die de bal mooi in het hoekje schiet. Maar waar was de verdediging van Club?
45
Conte straft bijna een fout van Kujovic af. Hij gaat voorbij de doelman, maar werkt dan te zwak af en Högli haalt weg van de lijn.

Scheidsrechter
Rust
Zulte Waregem kwam knap op voorsprong, maar Club nam daarna het initiatief over en scoorde via Donk. De tegenprikken van Essevee waren echter dodelijk en net voor rust strafte Berrier nog maar eens een defensief geblunder af.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
50
D'Haene kopt net naast.
52
 Gele kaart voor Ryan Donk

58
De spelers van Club zullen wel op hun taken gewezen zijn tijdens de rust maar voorlopig is daar weinig van te merken.
58

Goal
Doelpunt van Mbaye Leye (Franck Berrier)
Berrier en Leye blijven elkaar wonderwel vinden en elke keer Zulte Waregem aan de goal van Club komt is het koekenbak. Leye krult het leer enig mooi voorbij Kujovic. Heel cool afgewerkt, Essevee grossiert in mooie doelpunten vanavond.