Datum: 18/04/2013 20:30
Competitie: Play-off 1
Speeldag: Speeldag 4
Stadion: Jan Breydel
Live Garrido kiest voor Refaelov, Vazquez op de bank
Garrido kiest voor Refaelov, Vazquez op de bank
Foto: © SC

Vanavond staat de derde wedstrijd van de vierde speeldag in play-off I op het programma. Club Brugge kan zich mits winst naast Zulte Waregem op de vierde plek vleien, op een puntje van Champions League-voorrondes. De bezoekers spelen dan weer om in het spoor van Anderlecht te blijven.

Club Brugge staat virtueel acht punten achter op Anderlecht. Een thuisoverwinning tegen Zulte-Waregem zou de kloof verkleinen op de Brusselaars, maar vooral op Standard en Genk – die voorlopig de tweede plaats delen.

In de reguliere competitie verloor Club Brugge thuis van Zulte Waregem en dat wil het niet opnieuw laten gebeuren. Jim Larsen zal er nog niet bij zijn bij Blauw-Zwart, terwijl De Bock geschorst is na zijn rode kaart van zondag tegen Anderlecht.

Essevee gaat in Brugge op zoek naar een nieuwe uitoverwinning om zo de tweede plaats in het klassement terug over te nemen. Bij Zulte Waregem geen Jens Naessens, die sukkelt met de enkel. Hij viel in de wedstrijd tegen Standard al uit. Bossut zit vermoedelijk terug op de bank. Zijn blessure evolueert gunstig, waardoor hij binnen tien dagen misschien gerecupeerd kan worden voor speeldag zes van PO I.

Als het dat kan doen, blijft het ook na speeldag 4 op twee punten van Anderlecht staan in de stand en kan het dit weekend in een rechtstreeks duel de leiderspositie proberen over te nemen.

De selectie van Zulte Waregem: Bossut, De fauw, Colpaert, Delaplace, Hazard, Leye, Berrier, Lendric, Trajkovski, Vandenbroucke, Skulason, Conté, Godeau, Bruzzese, Hinostroza, D’Haene, Verboom, Malanda, De Rock, De Boel.

Wie wint deze partij volgens u? Waag er een gokje op bij UNIBET. Club Brugge is grote favoriet. Een gokje van 60 euro op de Bruggelingen levert 102 euro op. Een gokje op Zulte Waregem kan dan weer 270 euro opleveren. Een gelijkspel kan misschien de gulden middenweg zijn, goed voor 212 euro. Stel je bonus van 60 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Meer nieuws