Volg de match tussen Westerlo en KRC Genk live, samen met vele andere supporters.

Westerlo: Deelkens Bart, Delen Jef, Mravac Adnan, Vanaudenaerde Günther, Corstjens Wouter, Farssi Rachid, Iakovenko Oleksandr, De Petter Steven, Molenberghs Jarno, Ceesay Momodou, Lilliu Ellenton.
Racing Genk: Köteles Laszlo, Matoukou Eric, Carlos Pinto Chaves Joao, Pudil Daniel, Anele Ngongca, Buffel Thomas, Tözser Daniel, Hubert David, De Bruyne Kevin, Barda Elyaniv Felix, Ogunjimi Marvin.
We zijn aan de wedstrijd begonnen.
4

Goal
Doelpunt van Joao Carlos (Onbekend Onbekend)
Wat een droomstart voor Racing Genk. Joao Carlos kopt een hoekschop van De Bruyne voorbij Deelkens.
5
Meteen de reactie van Westerlo. Ceesay kopt maar nipt naast. Köteles was kansloos.
13
Iakovenko mag een vrije trap nemen, maar mikt het leer ver over. Zijn vorige poging werd door Köteles uit doel gebokst.
16
Genk controleert de wedstrijd. Ze laten het initiatief aan de thuisploeg, dat er voorlopig niet in slaagt om iets te doen.
20
Racing Genk komt er nog eens uit. De Bruyne steekt door tot bij Ogunjimi, maar die komt net te laat.
25
Westerlo slaagt er maar niet in om Köteles te bedreigen. Zo wordt het heel moeilijk om te scoren.
32
Westerlo kan toch nog eens dreigen via Iakovenko. De Oekraïener brengt her leer voor. Er is echter niemand geval om in te tikken.
36
Ceesay kan aanleggen. zijn schot vliegt meters naast. De Genkfans drijven de spot met de Gambiaan
42
Barda krijgt een reuzenkans om Genk op 0-2 te zetten, maar de Israëli verknoeit ze vakkundig. Het leer verdwijntnhoog in de Westelse tribune.

Scheidsrechter
Rust
Racing Genk staat op 45 minuten van de eindstrijd voor het laatst Europese ticket. Joao Carlos bracht de Limburgers al snel op voorsprong. Westerlo maakte nooit aanspraak op de gelijkmaker.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
De tweede helft is afgetrapt.
50
Ogunjimi de kans om de zege van Genk veilig te stellen, maar hij faalt in de afwerking.
55
Westerlo doet er alles aan om de gelijkmaker te scoren, maar De Petter treft de paal. Een minuut eerder moest Köteles uitpakken met een schitterende parade op een kopbal. Ceesay wrong een grote kans de nek om.
58
De tweede helft is veel aangenamer dan de eerste. Voorlopig wel zonder doelpunten.
59
Opnieuw een kans voor Westerlo. Liliu trapt voorlangs.
63
Cessay blijft de kansen voor Westerlo missen. Deze keer mikt hij kopbal over.
69
 Gele kaart voor Adnan Mravac
Mravac duwt Barda neer en krijgt geel. Racing Genk krijgt een vrije trap op een leuke plek, maar doet er niets mee.
71

Goal
Doelpunt van Thomas Buffel (Elyaniv Barda)
Buffel velt het lot van Westerlo. De thuisdefensie staat te slapen en laat Barda en Buffel vrij richting doel lopen. De Israeli is niet egoistisch en bied Buffel de 0-2 aan.