Stadion: Stade du Pays de Charleroi

Herbeleef Charleroi - Sporting Lokeren (Play-off 2)

Volg de match tussen Charleroi en Sporting Lokeren live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Op twee speeldagen van het eind is over poulewinst in groep B van PO2 nog niets gezegd. Zowel Charleroi, Lokeren als nummer 3 KV Mechelen maken nog kans op de eerste plaats.
18:29
Hamdi Harbaoui draagt doelpunt op aan Gregory Mertens
Hamdi Harbaoui heeft er vanavond al twee op zijn naam staan. Bij het vieren eert hij Gregory Mertens. Pakkend moment.
18:42

Na 35 minuten zit de wedstrijd in zijn eerste dip, de storm van het openingskwartier is gaan liggen

19:08

De strijdlust druipt ervan af bij de Zebra's in het begin van de 2e helft

19:20
Charleroi voert het tempo hoog op in de 2e helft, is een comeback in de maak?
Charleroi is als sterkste ploeg uit de kleedkamers gekomen. Voorlopig nog geen doelpunten, maar er hangt er een in de lucht.
19:39

Nog een klein kwartier, wat brengt het slot van deze spannende wedstrijd?

17:16
Bij Lokeren geraakte Denis Odoi niet fit, Mario Ticinovic is zijn vervanger. Charleroi begint met dezelfde elf als tegen KV Mechelen aan de aftrap.
17:50
De twee kansmakers op poulewinst in groep B van PO2 hebben niet zo veel volk kunnen trekken, het stadion is niet eens halfvol. Over tien minuten is het zover.
1
Charleroi-Sporting Lokeren: 0-0
1
Voor de wedstrijd werd er geen minuut stilte gehouden voor Gregory Mertens, de supporters zullen na 4 minuten een minuut lang applaudisseren. De spelers spelen met rouwband om de arm.
18:03
Scheidsrechter Boucaut fluit de wedstrijd op gang, en we zijn vertrokken. Wie neemt de eerste plaats in poule B van play-off 2 voor zijn rekening?
2
De harde kern van Charleroi zorgt voor de nodige sfeer, de Zebra's beginnen ook het gretigste aan de match.
3
we zijn vier minuten ver, er wordt uitbundig geapplaudisseerd. Het nummer van Gregory Mertens. Een pakkend eerbetoon va de supporters.
7

Goal
Doelpunt van Hamdi Harbaoui (Onbekend Onbekend)

7
Harbaoui brengt Lokeren al vroeg in de wedstrijd op voorsprong!
En het staat al 0-1. Hamdi Harbaoui wordt aangespeeld op de hoek van de zestien en trap kruislings voorbij doelman Penneteau, 0-1.
9

Goal
Doelpunt van Hamdi Harbaoui (Mario Ticinovic)

9
0-2, Lokeren op rozen!
Alweer is daar Hamdi Harbaoui! De aanvaller tikt simpel binnen op een voorzet vanaf de linkerkant, het publiek is woest.
11
Charleroi moet zich terug in de wedstrijd knokken en komt langs rechts opzetten met Ndongala. Een goede lage voorzet, maar niemand kan de bal in doel leggen.
12

Goal
Doelpunt van Jérémy Perbet (Onbekend Onbekend)

12
1-2, Davino Verhulst schenkt Perbet zijn 18e van het seizoen
Charleroi zit terug in de wedstrijd! Ndongala zet zwak voor, keeper lost de bal onbegrijpelijk. Jeremy Perbet kan makkelijk binnenkoppen. Davino Verhulst schenkt Perbet zijn 18e van het seizoen en Charleroi de aansluitingstreffer.
15
Het publiek gelooft er weer in! Charleroi voetbalt weer, maar blijft slordig in de opbouw
16
Harbaoui begaat een fout in de zestien van Charleroi, het publiek wordt wild. Scheidsrechter Boucaut geeft de doelpuntenmaker een waarschuwing onder luid gefluit van de thuissupporters.
18
Schitterende actie van Damien Marcq op de rechterflank. Hij speelt drie geelhemden op een hoopje.
18:02
Een mooie tifo van de harde kern van Charleroi voor speler Javier Martos, die door de supporters verkozen is tot Gouden Zebra, de meest verdienstelijke speler van het seizoen.
20
Een wedstrijd met afwegend mooie acties en extreme slordigheden. De ploegen komen nerveus over.
21
Wat een actie van Amara Baby! Hij kapt drie Lokeren-spelers uit in de zestien en legt de bal perfect af voor Ndongala die de bal op zijn beurt teruglegt voor N'Ganga die wild langstrapt. Hier zat meer in.
23
Harbaoui gaat gretig neer enkele meters buiten de zestien van Charleroi. Mooie plaats voor een vrije trap.
28
Bal op de paal van Perbet! Uitstekende voorzet van links, Perbet kopt mooi richting de hoek van het kader maar raakt de paal. Daar was de gelijkmaker bijna.
30
De wedstrijd gaat goed heen en weer, het tempo ligt hoog.
33
De sfeer zit er goed in, gezangen komen van alle hoeken van het stadion.
34
Lokeren heeft zich teruggetrokken, speelt sinds de 1-2 vooral op de counter.
39
Grote kans voor Chistophe Diandy! Hij knalt een afvallende bal in de zestien rakelings langs het doel.
42
De thuissupporters juichen hun ploeg weer op gang
42
Een counter van Lokeren. Bolbat krijgt de bal aan de linkerflank, kapt naar binnen en trapt op doel. Doelman Penneteau pakt onzelfzeker in twee keer.
45
Nog één minuut toegevoegde tijd in deze spannende eerste helft.
45+1
Harbaoui bijna met de hattrick, we rusten met 1-2
Daar was Harbaoui bijna met zijn derde van de avond! Hij tikt de bal maar net langs. Scheidsrechter Boucaut fluit af, de spelers gaan de kleedkamers in.

Scheidsrechter
Rust
Charleroi - Sporting Lokeren: 1-2

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
Vervangen Dorian Dessoleil
Ingevallen Enes Saglik

46
We voetballen weer op Mambourg
De 2e helft is begonnen. Wie profiteert van de achterstand van Mechelen tegen STVV?
47
Charleroi begint gretig aan de tweede helft. Meteen zorgt Baby al voor de actie op de linkerflank. Corner Charleroi.
48
Weer een corner voor Charleroi. De Zebra's zijn op dreef.
51
Lokeren is aanvallend even de kluts kwijt.
52
Perbet strompelt na een poging om de bal te veroveren.
53
Weer een goeie actie van Charleroi. Diandy legt van rechts de bal in de voeten van Ndongala die in één tijd in de handen van doelman Verhulst trapt.
55
Schotje van Marcq van buiten de zestien. Verhulst lag goed plat.
58
Een comeback lijkt in de maak op Mambourg. Charleroi voert het tempo hoog op in de tweede helft, maar de bal wil (nog) niet binnengaan voor de Zebra's.
61
Lokeren komt beter in de match en speelt voor het eerst in de tweede helft de bal lekker rond.
62
Beiden ploegen beginnen slordig te spelen, lange ballen worden doelloos naar voren getrapt.
64
Vervangen Ayanda Patosi
Ingevallen Mehdi Terki

66
Marko Miric ligt platuit op het veld. Verzorging komt het veld opgelopen, de speler lijkt buiten westen.

69
Geweldige actie van Francis N'Ganga! Van de linksachterpositie rukte hij op naar voren en knalde goed op doel. Verhulst zorgde voor de redding.
70
Lokeren krijgt een vrije trap op de rechterflank.
72
Een heuse knal van David Pollet. Vanop 20 meter knalt hij maar rakelings langs het doel van Davino verhulst.
73
 Gele kaart voor Davino Verhulst

73
Verhulst pakt een domme gele kaart voor tijdrekken.
73
Wat een misser van Perbet! De topschutter krijgt de bal aangespeeld rond de penaltystip en kapt zich goed vrij. Hij hoeft enkel op doel te trappen maar hij schampt zijn schot. Doeltrap.
75
De flankspelers van Charleroi spelen een dijk van een wedstrijd. Telkens komt het gevaar van de vleugels.
78
Goeie redding van Verhulst! Pollet neemt de bal goed aan in de zestien en knalt op doel, Verhulst ligt uitstekend plat.
79
David Pollet heeft zo al twee kansen gecreëerd, een slimme wissel van trainer Mazzu.
80
Vrije trap in een gunstige positie voor Charleroi.
81
De bal beland na gerommel in de zestien voor de voeten van Ndongala die de bal niet tussen de palen krijgt geduwd, het blijft 1-2.
83
Vervangen Sergiy Bolbat
Ingevallen Branislav Ninaj

85
Lokeren heeft in de 2e helft nog geen enkele kans weten te versieren.
85
Charleroi komt opdringen, het moet stilletjes aan gebeuren voor de Zebra's.
86
Pollet met zijn derde goeie kans! Hij kopt een voorzet van rechts maar nipt langs.
86
Weer N'Ganga met de goeie actie, hij zet voor maar de bal wordt weggekopt in corner.
87
Inmiddels de 10e corner voor Charleroi in de tweede helft, nog geen enkel keer werd het echt gevaarlijk voor Lokeren.
87
 Gele kaart voor Killian Overmeire

89
Er komen vier minuten extra tijd.
90
Jérémy Perbet pak een domme gele kaart wegens het uittrappen van doelman Verhulst te hinderen.
90+1
De zoveelste corner voor Charleroi, gaat deze er wel in?
90+1
 Gele kaart voor Jérémy Perbet

90+2
Doelman Penneteau was mee voor de corner, maar Lokeren kon niet profiteren op de counter. Harbaoui trapt tegen verdediger Martos aan.
90+3
En daar is de verlossende gelijkmaker! Wie anders dan Jérémy Perbet. Na de zoveelste corner voor de zebra's beland de bal na gerommel in de zestien bij de topschutter die het leer langs Verhulst knalt, 2-2.
90+4

Goal
Doelpunt van Jérémy Perbet (Clinton Mata)

90+5
Einde wedstrijd: Charleroi redt in de allerlaatste seconde seconde thuis een punt tegen Lokeren
Charleroi heeft op de valreep nog een punt gepakt tegen Lokeren. De Zebra's kwamen van 0-2 achter tot een 2-2 gelijkspel. In de laatste minuut was het topschutter Jérémy Perbet die de bordjes in evenwicht deed hangen.