Stadion: RewirpowerStadion

Herbeleef VfL Bochum - Werder Bremen (Bundesliga)

Volg de match tussen VfL Bochum en Werder Bremen live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Werder Bremen start met veel ambitie aan het nieuwe seizoen. Bayern het vuur aan de schenen leggen is het doel, maar wordt moeilijk. Vandaag is Bochum de tegenstander. Het zal meteen duidelijk worden hoe hard topschutter Gekas zal gemist worden.
Bochum: Lastuvka Jan, Concha Matias, Maltritz Marcel, Yahia Anthar, Meichelbeck Martin, Pfertzel Marc, Dabrowski Christoph, Zdebel Thomas, Grote Dennis, Epalle Joel, Sestak Stanislav.
Werder Bremen: Wiese Tim, Fritz Clemens, Mertesacker Per, Naldo , Tosic Dusko, Carlos Alberto , Andreasen Leon, Diego , Borowski Tim, Rosenberg Markus, Sanogo Boubacar.
1
We zijn begonnen in Bochum.
8
De eerste doelpoging is van de thuisploeg. Wiese kan de trap van Epalle echter makkelijk onschadelijk maken.
12
Bijna de voorsprong voor de thuisploeg, maar het schot van Grote spat uiteen op de dwarsligger.
15
Bremen reageert via Diego, maar zijn schot is nu niet meteen enorm gevaarlijk.
22
Borowski en Rosenberg dreigen met kopballetjes, maar gevaarlijk is het vooralsnog niet echt.
27
Vorig jaar won Bremen hier nog makkelijk met 0-6. Het ziet er niet naar uit dat dat dit seizoen nog eens gaat gebeuren.
31
 Gele kaart voor Thomasz Zdebel

34
Zdebel probeert het een paar keer vanop afstand, zonder succes weliswaar.
37
Leon Andreasen probeert het ook eens van ver. Jan Lastuvka is bij de pinken.
38
Sanogo gaat voorbij Lastuvka, maar die haalt hem neer. Strafschop voor Werder ...
38

Goal
Doelpunt van Diego Ribas da Cunha (Onbekend Onbekend)
Diego zet zijn team vanop de stip op voorsprong.
42
 Gele kaart voor Diego Ribas da Cunha

45

Goal
Doelpunt van Boubacar Sanogo (Diego Ribas da Cunha)
Iedereen leek zich neer te leggen bij een 0-1-ruststand, maar Sanogo verdubbelt net voor rust de score nog. Bremen zit op rozen. Hij kopt een vrijschop van Diego binnen.

Scheidsrechter
Rust
Werder Bremen staat 0-2 voor in Bochum. Nochtans was de thuisploeg het beste begonnen, maar in de laatste tien minuten van de eerste periode scoorde Bremen twee maal.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.