Speeldag: Speeldag 7
Stadion: EasyCredit-Stadion
Leverkusen wint ook in Nürnberg
Philippe Crols

Bayer Leverkusen was de afgelopen weken al wat beter aan het draaien en de ploeg bevestigde dat woensdagavond in Nürnberg. De bekerwinnaar ging met 1-2 de boot in en blijft voorlaatste. Leverkusen rukt op naar plaats twee.

De wedstrijd was behoorlijk evenwichtig in de eerste helft. De thuisploeg had zelfs licht het betere van het spel, maar toch waren het de bezoekers die net voor de pauze op voorsprong kwamen. Barnetta bediende Kiessling en de schoot de 0-1 in doel.

De bekerwinnaar begon na rust te jagen op de gelijkmaker en die viel uiteindelijk ook. Een kwartier voor tijd zette Mintal een strafschop om. De vreugde was echter maar van korte duur. Drie minuten later nette Barnetta de 1-2 eindstand.