Speeldag: Speeldag 26
Stadion: Stamford Bridge
Chelsea kan weer niet winnen van Man City
Tonnelier Caroline

Koploper Chelsea kon net als in de heenronde niet winnen van Manchester City.  In oktober werd het 1-0 in Manchester, vandaag kwam Chelsea thuis niet verder dan een scoreloos gelijkspel.
Chelsea, zonder Drogba en Robben, begon aarzelend aan de wedstrijd en kreeg in het eerste halfuur weinig klaar tegen een defensief ingesteld Man City.  Op het einde van de eerste helft brak de wedstrijd eindelijk open.  Chelsea kreeg nog de beste kansen, maar doelman James keepte een goede wedstrijd en hield Duff, Kezman en Jarosik van een doelpunt.  Toen de City-doelman eindelijk geklopt was, schoot Bosvelt op de lijn ter hulp.  Hij keerde een inzet van Gallas.  Aan de overkant werd de ongeslagen reeks van doelman Cech nog bijna verbroken, maar Fowler mikte onbegrijpelijk naast.

De tweede helft begon even ongeïnspireerd als de eerste zodat geen van beide ploegen aanspraak kon maken op een doelpunt.  Doelman Cech werd alleen bedreigd door een botsing met Fowler, en aan de overkant bleef David James alert keepen.  Hij stond op de goede plek bij een vrije trap van Lampard.  In de slotfase werd het nog heet voor het doel van Manchester City.  Eerst voorkwam verdediger Dunne dat Gudjohnsen kon afdrukken en in blessuretijd schudde James een sensationele redding uit de mouw op een schot van dichtbij van Lampard.  Chelsea blijft ook na dit gelijkspel onbedreigd koploper met negen punten voorsprong op ManU, City blijft tiende.