Stadion: Carrow Road
Fowler is back
Yves Dekoning

Norwich - Manchester City 2-3

Manchester City heeft de drie punten meegegraaid uit Norwich. De thuisploeg kwam 2-0 voor, maar de bezoekers keerden het tij. Ze wonnen een spannende en levendige wedstrijd uiteindelijk met 2-3.

Het regende kansen in de eerste speelperiode. Na een kwartier spelen hadden de Canaries al twee keer gescoord. Dean Ashton en Leon McKenzie versloegen beiden David James. Nog voor rust stond het 2-2. Antoine Sibierski kopte de aansluitingstreffer tegen de netten. Robbie Fowler zorgde voor de gelijkmaker. Zijn 150ste goal in de Premier League.

Na een open eerste helft volgde een relatief gesloten tweede. Niemand kon nog echt voor doelgevaar zorgen, tot Mattias Jonson zich mocht gaan douchen na een domme rode kaart. Hij kwam rijkelijk laat met zijn tackle op Joey Barton. Hierop namen de bezoekers het heft helemaal in handen. Ze waren al enkele keren dichtbij de winnende treffer geweest toen Robbie Fowler eindelijk voor de verlossing zorgde. Twee minuten in blessuretijd hobbelde zijn gekraakte schot tergend langzaam over de doellijn.