Stadion: White Hart Lane

Herbeleef Tottenham - Aston Villa (Premier League)

Volg de match tussen Tottenham en Aston Villa live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Beide ploegen zijn nog in strijd om een Uefa-Cupticket. Wie vandaag verliest, mag Europees voetbal vergeten. Volg samen met Voetbalkrant.com deze wedstrijd op de voet.
Tottenham: Robinson Paul, Kelly Stephen, Dawson Michael, King Ledley, Edman Erik, Davies Simon, Davis Sean, Carrick Michael, Reid Andy, Kanouté Frederic, Keane Robbie.
Aston Villa: Postma Stefan, Delaney Mark, Ridgewell Liam, Laursen Martin, Samuel Jlloyd, Solano Nolberto, Davis Steven, Hitzlsperger Thomas, Barry Gareth, Angel Juan Pablo, Vassell Darius.
1
Aston Villa vliegt er meteen in. Robinson redt een afstandschot van Davis.
2
Een hoekschop voor Tottenham waarbij Postma een kopbal van King onschadelijk maakt.
5

Goal
Doelpunt van Frederic Kanouté (Paul Robinson)
Een verre trap van doelman Robinson komt bij Kanouté terecht, die van op de rand van het strafschopgebied Tottenham op voorsprong trapt.
6
 Gele kaart voor Stefan Postma
Villa-doelman Postma krijgt geel omwille van onsportief gedrag.
10
Davis (Tottenham) trapt vanop 25 meter naar doel, maar mist.
11
Tottenham blijft aan het commando en probeert het vooral met afstandschoten. Nu mist Kanouté.
13
De tweede hoekschop van Aston Villa in deze partij levert geen gevaar op.
16
Aston Villa probeert het evenwicht te herstellen, maar spits Vassell werd nog niet in stelling gebracht.
17
 Gele kaart voor Sean Davis
Davis krijgt geel na een fout op Hitzlsperger.
18
Tottenham bijna 2-0 voor, maar het afstandschot van Reid treft het doelhout.
19

Goal
Doelpunt van Ledley King (Onbekend Onbekend)
Dan toch de 2-0 via wederom een afstandschot, ditmaal van Ledley King. Tottenham wil de partij vlug beslissen.
23
Vassell (Aston Villa) loopt offside. Villa lijkt aangeslagen door deze vroege achterstand.
25
Een kopbal van Davis (Tottenham) wordt door Postma gepakt.
27

Goal
Doelpunt van Frederic Kanouté (Onbekend Onbekend)
Kanouté maakt zijn tweede van de namiddag. Tottenham lijkt bezig aan walk-over dankzij de zeef die de verdediging van Villa is.
31
Een hoekschop van Reid (Tottenham) levert niets op.
35
De partij ligt tamelijk veel stil door fouten. Al 14 in 35 minuten tijd.
36
Een schot van Keane (Tottenham) wordt door Barry afgeblokt.
38
Een schot van Davies (Tottenham) gaat naast.
42
De Villa-spitsen lopen constant in de buitenspelval van Tottenham. Deze keer wordt Angel terug gefloten.
44
Een schot van Angel (Aston Villa) wordt door Dawson afgeblokt.
44

Goal
Doelpunt van Gareth Barry (Onbekend Onbekend)
Na handspel van Dawson in het strafschopgebied krijgt Villa een penalty. Barry zet die succesvol om.

Scheidsrechter
Rust
We gaan rusten met 3-1 stand in het voordeel van Tottenham. Zij controleerden de hele partij en leken op weg naar een gemakkelijke overwinning. Het penalty-doelpunt van Barry in de laatste minuut van deze eerste helft kan Villa echter weer moed gegeven hebben.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
Tottenham begint het best aan de tweede helft. Postma moet een poging van Reid in hoekschop duwen.
50
Ook Robinson moet in actie komen. Hij duwt een poging van Vassell over de lat.
54
Een hoekschop voor Tottenham levert niks op.
58
Vervangen Luke Moore
Ingevallen Juan Pablo Angel

58
Vervangen Lee Hendrie
Ingevallen Thomas Hitzlsperger

Aston Villa voert een dubbele wissel door. De bleke Angel en Hitzlsperger mogen gaan rusten.
63
De tweede helft is heel wat minder dan de eerste. Beide ploegen beperken zich voornamelijk tot middenveldspel.
64
Tottenham-goalie Robinson moet de partij geblesseerd verlaten.
66

Goal
Doelpunt van Andrew Reid (Sean Davis)
Partij lijkt definitief beslist met een doelpunt van Andy Reid op een assist van Davis.
70
Het blijft een partij met veel fouten. Na 70 minuten moest ref Clattenburg al 22 keer fluiten voor een overtreding.
71
Nog heeft Tottenham er niet genoeg van. Deze keer brengt Postma wel redding op een kopbal van Keane.
75
Weer is er een redding nodig van Postma, ditmaal op een poging van Davies.
77
Vervangen Ahmed Hossam Mido
Ingevallen Frederic Kanouté

77
Vervangen Jermain Defoe
Ingevallen Robbie Keane

Martin Jol vervangt zijn beide spitsen voor twee andere.
83
Tottenham krijgt twee kansen op rij voor de 5-1. Eerst blokt Ridgewell een schot van Defoe af in hoekschop en na die corner schiet Davies naast.
85
Reid (Tottenham) trapt een vrije trap in de muur.
87
Tottenham is echt op zoek naar die vijfde goal. Nu wordt een poging van Defoe door Postma gepakt.
89

Goal
Doelpunt van Stephen Kelly (Sean Davis)
En die vijfde goal komt er nog ook. Stephen Kelly maakt de afstraffing voor Aston Villa compleet.
90
Aston Villa krijgt nog een kans op de 5-2, maar de kopbal van Ridgewell gaat naast.