Stadion: Old Trafford

Herbeleef Manchester United - Reading (Premier League)

Volg de match tussen Manchester United en Reading live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Om 17u00u wordt er op Old Trafford de aftrap gegeven tussen Manchester United en Reading. Het is de laatste wedstrijd van de eerste speeldag in de Premier League. Beide ploegen gaan opzoek naar de eerste punten van het seizoen. Straks kan u de wedstrijd LIVE volgen.
Manchester United: Van Der Sar Edwin, Brown Wes, Evra Patrice, Ferdinand Rio, Silvestre Mikael, Vidic Nemanja, Carrick Michael, Giggs Ryan, Ronaldo Cristiano, Scholes Paul, Rooney Wayne.
Reading: Hahnemann Marcus, De la Cruz Ulises, Duberry Michael, Ingimarsson Ivar, Murty Graeme, Shorey Nicky, Gunnarsson Brynjar, Harper James, Hunt Stephen, Seol Ki-Hyeon, Doyle Kevin.
00:00
Reading mag aftrappen

Scheidsrechter
Einde
Wat vond je van de match? Laat het weten in de Reacties.
1
Opbouw Man. UTD
1
Overtreding, vrije trap Reading
2
Manchester United gaat meteen voor de openingstreffer. Het speelt heel aanvallend.
3
Reading is aan de bal.
4
Veel slordigheden in het begin van de wedstrijd. Veel middenveldspel.
5
Overtreding Reading, vrije trap Manchester United.
6
Mooie combinaties vanwege Manchester United.
7
Eerste aanval vanwege Manchester United vanop de linkerflank. De voorzet gaat buiten. De volgende fase levert geen gevaar op.
9
Aanval met Rooney, maar wordt afgestopt door de doelman van Reading. Mooie kans voor de Engelsman.
10
Aanval vanop de flank met Ronaldo. Die past naar Carrick. Zijn schot gaat over.
11
Reading probeert aan te vallen via de counter, maar slaagt daar vooralsnog niet in. Manchester United is duidelijk de betere ploeg. Veel tempo.
14
Mooie aanval via Brown. In de zestien wordt hij evenwel afgestopt.
15
Eerste hoekschop is voor Reading.
16
Manchester United moet tweede hoekschop toestaan aan Reading. Deze levert uiteindelijk een vrije trap voor Manchester op.
18
Mooie acties vanwege Ronaldo en Rooney. Deze laatste plaatst een schot, maar die gaat naast.
19
Eerste hoekschop voor Manchester United.
20
Deze wordt opgevangen door Giggs. Zijn voorzet waait over de zijlijn.
21
Aanval Reading wordt afgeslagen door Ronaldo, die de tegenaaval lanceert.
21
Vrije trap voor Manchester United. Seol (Reading) krijgt geel.
21
 Gele kaart voor Ki-Hyeon Seol

22
Schot van Christiano Ronaldo gaat in de handen van de keeper.
23
Manchester United heeft het meeste balbezit. Reading probeert te overleven van de aanvalsgolven die Man. Utd creëert
24
Grote kans voor Giggs, na een mooie actie van Ronaldo. Deze zijn voorzet belandt bij Giggs die op de doelman besluit.
25
Reading probeert aan te vallen via Doyle, maar stuit opnieuw op de stevige verdediging van Manchester United.
26
Tweede hoekschop Manchester United met Giggs. Deze levert geen gevaar op.
27
Schot van Rooney wordt afgeblokt.
27
Mooie voorzet van Ronaldo. Rooney's kopbal gaat nipt naast.
29
Hoog tempo bij Rooney & co. Een doelpunt hangt in de lucht.
31
Reading komt niet aan voetballen toe. Ook kansen worden er niet gecreëerd.
32
Vrije trap Reading.
33
Rooney claimt een strafschop, maar de scheidsrechter trapt niet in de val.
34
Derde hoekschop voor Manchester. Afgedwongen door Rooney.
35
Deze levert een doeltrap op voor Hahnemann.
36
Grote kans voor Rooney. Voorzet Giggs, maar Rooney krijgt de bal niet goed onder controle. Het gekraakte schot gaat naast. Hier zat duidelijk meer in.
37
Rooney ligt geveld en tast naar de voet.
38
Rooney moet langs de zijlijn worden opgelapt.
39
Manchester moest even met zijn tienen, maar Rooney is weer van de partij.
40
40
Het tempo zakt even in deze wedstrijd.
41
Manchester is daar opnieuw, maar de bal strandt bij de doelman.
42
Vierde hoekschop voor Manchester United. Deze levert geen gevaar op.
44
vrije trap Manchester United. Deze gaar Carrick, maar deze trapt naast de bal.
45
Laatste aanval dient zich aan voor Manchester United, maar die wordt verspeeld. De wedstrijd wordt afgefloten voor de rust. Ruststand 0-0.

Rust
De ruststand tussen Manchester United en Reading is 0-0. Reading leek een vogel voor de kat te gaan worden in de eerste helft, maar hield stand tot de rust. De wedstrijd begon al meteen fel. Beide ploegen vochten voor elke meter. Manchester had het meeste balbezit en had enkele kansen via Giggs en Rooney beiden besloten op de doelman of mikten naast het doel. Reading probeerde enkele keren te counteren, maar stuitte keer op keer op de rood-witte verdediging van Manchester United. Reading hield echter stand tot de rust. Het zal duidelijk uit een ander vaatje moeten tappen wil het niet tegen een afstraffing aanlopen.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
De tweede helft begint. Manchester United mag aftrappen.
46

48
Reading probeert het evenwicht te herstellen in de tweede helft.
48
Buitenspel Ronaldo.
50
Uit een hoekschop komt Ronaldo vrij. Zijn schot gaat in de handen van de doelman.
52
Aanval Manchester United levert een zesde hoekschop op.
54
Zevende hoekschop voor Manchester United na knap werk van Ronaldo.
56

57

58
Aanval Manchester United. Bal wordt buitengezet.
59
Vrije trap Manchester United.
60
De vrije trap wordt genomen door Giggs. Zijn bal gaat nipt naast het doel.
61
Reading probeert eruit te komen, maar de bal wordt opnieuw onderschept.
62
Schot van O'Shea wordt gestopt door de keeper.
64
Manchester United bouwt aan een aanval.
65
Bal onderschept door Reading, maar verspeelt de bal.
66
Giggs zijn schot gaat hoog over.
68
Ronaldo legt de bal af voor Nani, maar die zijn schot gaat naast.
70
Manchester United creëert kansen, maar scoren lukt vooralsnog niet.
71

73
Kitson is juist Doyle komen vervangen, maar mag terug naar de zijlijn. Hij schoffelde Evra onderuit en krijgt meteen de rode kaart voor zijn neus geschoven.
75
Achtste hoekschop voor Manchester United. Dat met een mannetje meer mag voetballen.
77

79
80
Reading komt opzetten, maar is slordig in de passing.
81
Schot van Hunt belandt in de handen van Van der Sar.
81
Schot aan de overkant van Scholes gaat naast.
83
Tiende hoekschop Man. Utd levert geen gevaar op. Er wordt wel gecombineerd.
84
Voorzet Ronaldo belandt in de handen van de doelman.
86

87
Een afzwaaiend schot van Nani gaat hoog over.
89
Vrije trap voor Manchester United. Ronaldo achter de bal.
90
De doelman redt tot tweemaal toe. Er was een rebound van Scholes.
90
2 minuten extra.
91
Manchester United gaat op zoek naar een doelpunt. Reading houdt stand en gaat tijdwinnen.
93
Laatste wapenfeit voor Reading via een hoekschop. Die belandt in de handen van de doelman.