Volg de match tussen Sunderland en Tottenham live, samen met vele andere supporters.

Sunderland maakt vandaag opnieuw haar wederoptreden op het hoogste niveau. Roy Keane hoopt dat zijn ploeg vandaag een goede prestatie kan neerzetten tegen het altijd ambitieuze Tottenham. Beide teams trappen vandaag de Premier League 2007-2008 op gang.
Sunderland: Gordon Craig, Whitehead Dean, Nosworthy Nyron, McShane Paul, Wallace Ross, Edwards Carlos, Yorke Dwight, Etuhu Dickson, Richardson Kieran, Murphy Darren, Stokes Anthony.
Tottenham: Robinson Paul, Chimbonda Pascal, Gardner Anthony, Stalteri Paul, Kaboul Younes, Jenas Jermaine, Zokora Didier, Malbranque Steed, Tainio Teemu, Berbatov Dimitar, Keane Robbie.
De Premier League is op gang getrapt.
11
De eerste goede mogelijkheid is voor de bezoekers. Jenas besluit naast.
20
Sunderland komt meer in het spel nadat de eerste vijftien minuten voor de bezoekers waren.
29
Doelman Gordon van Sunderland moet zijn kunnen tonen op de inzet van Berbatov.
36
Eerste goede kans voor de thuisploeg. Stokes zet voor, Etuhu kopt naast.
39
Hoekschop Sunderland
40
Inworp Sunderland
41
Uitstekende kans voor Murphy. Hij staat helemaal alleen maar besluit op Robinson.
42
Aanval langs de flank, Sunderland haalt er een hoekschop uit.
45
Via de fout van Kaboul wegens gevaarlijk spel wordt de aanval afgeslagen.
45
De wedstrijd wordt aan de rust afgefloten bij een stand van 0-0.

Scheidsrechter
Rust
Het is rust geblazen in de openingswedstrijd in de Premier League tussen Sunderland en Tottenham Hotspur. Beide ploegen begonnen sterk aan de wedstrijd. Sunderland had het meeste balbezit in de eerste helft. Het zorgde duidelijk voor twijfel in de rangen van The Spurs. Er waren enkele mooie kansen voor Sunderland via Edwards, maar zowel doelman Robinson als pech voorkwam een doelpunt. Tottenham speelde met schrik om de wedstrijd naar zich toe te trekken of de bovenhand te nemen. Een logische 0-0 ruststand als gevolg.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
De tweede helft begint zo dadelijk. Sunderland mag aftrappen.
46
We zijn vertrokken voor de tweede helft.
47
Richardson wordt bijna weggestuurd, maar Gardner is bij de pinken.
48
Vrije trap voor Tottenham, deze levert evenwel niks op voor The Spurs de bal gaat over de doellijn.
50
 Gele kaart voor Dean Whitehead

52
Tottenham heeft voorlopig problemen om de bal in de ploeg te houden. Sunderland is het meest aan de bal, maar profiteert daar vooralsnog niet van.
53
Eerste kans voor Tottenham via Keane. Via de voorzet van Malbranqua. Keanes kopbal gaat naast.
55
Vrije trap Tottenham op een gevaarlijke plaats.
56
Met drie man achter de bal, Berbatov neemt zijn verantwoordelijkheid, maar de bal gaat over.
57
Miller komt York vervangen.
58

61
Fout van Berbatov, vrije trap Sunderland op eigen speelhelft.
67
Beide ploegen vechten voor elke meter. Er is veel aanvallend voetbal te zien. Maar geen van beide komt aan echte kansen.
68
Tottenham komt er mooi uit via Bent. Kans voor Malbranque, maar die wordt de bal afhandig gemaakt.
69
Sunderland bouwt aan een aanval.
72
Dubbele vervanging bij Sunderland. Chopra vervangt Stokes. Collins komt Richardson aflossen.
74
Vrije trap Tottenham
75
Veel slordigheden in het spel van beide ploegen. Robbie Keane klaagt dan weer over de lange ballen die hij krijgt.
76

77
Zokora claimt een penalty, maar hij laat zich duidelijk vallen. Geen geluk voor de Ivoriaan.
80
Intrappen voor Tottenham doelman Robinson.
82
Sunderland gaat voor de overwinning. Dat is duidelijk te zien aan het aanvallende voetbal dat men op de mat brengt de afgelopen minuten.
85
Tottenham lijkt vermoeid. En verdedigt met man en macht. Het kijkt vooral naar het gaatje om een tegenaanval op te zetten. Met nog 5 minuten te spelen hangen de bordjes nog in evenwicht. Sunderland maakt iets meer aanspraak op een doelpunt, maar veel verschil tussen beide ploegen is er niet. Veel slordigheden.
87

88
Hoekschop Tottenham met nog 2 officiele speelminuten op de klok. Deze levert evenwel niks meer op dan een bal die over wordt geschoten.
89
De grootste kans komt via Sunderland. Robinson redt Tottenham van een dodelijk doelpunt.
90
Vrije trap voor Sunderland op een gevaarlijke plaats, maar die wordt tegen de muur getrapt.
90
Er worden 2 minuten extra aangeduid.
90
Laatste aanval van Sunderland
92

Goal
GOAL!!! De laatste aanval van Sunderland levert een doelpunt op voor de mannen van Roy Keane. Een voorzet wordt opgevangen door de ingevallen Chopra en die schiet de bal beheerst voorbij Robinson.