Stadion: White Hart Lane

Herbeleef Tottenham - Everton (Premier League)

Volg de match tussen Tottenham en Everton live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Om 21u00 wordt in de Premier League op White Hart Lane de eerste wedstrijd van de 2e speeldag afgetrapt tussen Tottenham en Everton. The Spurs moeten het net als zaterdag doen zonder Bale, King, Lennon, Lee en Assou-Ekotto. Dawson sukkelt met de enkel en is twijfelachtig. Mogelijk komt Bent in de basis nadat de Spurs er niet in slaagden om te scoren op het veld van Sunderland. Bij Everton blijven Baines, Cahill, Vaughan en McFadden out. De elf die wonnen van Wigan mogen allicht ook nu aan de match beginnen.
Tottenham: Robinson Paul, Chimbonda Pascal, Gardner Anthony, Kaboul Younes, Stalteri Paul, Jenas Jermaine, Malbranque Steed, Zokora Didier, Bent Darren, Berbatov Dimitar, Keane Robbie.
Everton: Howard Tim, Hibbert Tony, Lescott Joleon, Neville Phil, Stubbs Alan, Yobo Joseph, Arteta Mikel, Carsley Lee, Osman Leon, Anichebe Victor, Johnson Andrew.
00:00
Spelers komen op de grasmat.
00:00
Everton mag aftrappen. De wedstrijd is begonnen.
00:00
Tottenham meteen in de aanval.
1
Inworp richting Jenas. Bal wordt onderschept.
1
Inworp Everton.
2
Eerste vrije trap is voor Everton vanaf de rechterkant.
2

Goal
Doelpunt van Joleon Lescott (Onbekend Onbekend)
Eerste kans is meteen een doelpunt.
4
Er wordt fel verdedigd door Everton.
5
Bal onderschept door Tottenham. Deze aanval levert een eerste hoekschop op.
6
Weggewerkt door Everton.
7
Balbezit is voor Tottenham op de linkerkant. De aanval wordt afgebroken omdat Berbatov buitenspel staat.
8
Tottenham valt aan. Doelman kan rustig de bal pakken.
9
Hoog tempo op White Hart Lane
9
Grote kans voor Berbatov, maar een Evertonspeler voorkomt de gelijkmaker. Hoekschop.
11
Balbezit Everton.
11
 Gele kaart voor Steed Malbranque
Gevaarlijke fout wordt bestraft met geel.
12
De daaropvolgende vrije trap wordt door Arteta hoog over getrapt.
13
Inworp Everton op eigen helft.
14
Aanval Everton. Bal komt bij Anichebe via Johnson. Anichebe besluit op de doelman.
15
Aanvalsgolven van Everton blijven komen. Osmans schot gaat hoog over.
17
Vrije trap Tottenham. Er komt zo dadelijk een vervanging bij Tottenham.
18

18
Vrije trap Everton op eigen helft.
20
Aanval Everton langs het midden. Deze levert een inworp op.
20
Kopbal kans voor Osman. Deze gaat over het doel.
21
Tweede hoekschop voor Tottenham.
22
Tottenham voert de druk op. Berbatov is dicht bij de gelijkmaker na een goeie actie. Zijn bal gaat over het doel.
23
Balbezit blijft voor Tottenham.
25
Derde hoekschop voor Tottenham. Kans op gevaar.
26

Goal
Doelpunt van Anthony Gardner (Onbekend Onbekend)

28
Hoekschop Everton.
29
Duwfout op de keeper bij deze hoekschop.
31
Kans voor Berbatov. De doelman kan net bij de bal.
33
Everton valt aan. Deze aanval levert een hoekschop op.
36

Goal
Doelpunt van Leon Osman (Onbekend Onbekend)

38
Hoekschop Tottenham.
39
Met nog 6 minuten te gaan is de wedstrijd in evenwicht. Wel is het opvallend dat Everton hoge druk zet en dodelijk efficiënt is. Het staat dan ook niet toevallig 1-2.
40
Vrije trap Everton op een interessante plaats.
41
Arteta plaatst de bal over de kruising.
45

Goal
Doelpunt van Alan Stubbs (Onbekend Onbekend)

Scheidsrechter
Rust
We gaan de rust in met een 1-3 voorsprong voor Everton. De wedstrijd begon al fel. Het was duidelijk dat beide ploegen zich niet gingen ingraven. Het was na 3 minuten al meteen raak. Lescotte kopte een mooie voorzet voorbij Robinson. De gelijkmaker kwam via Gardner op een hoekschop. Osman bracht Everton terug op voorsprong. Tottenham zocht terug naar de gelijkmaker, maar het was Stubbs die daar anders over dacht. Hij schoot de 1-3 binnen. Everton was de beste ploeg. Tottenham zal beter uit de kleedkamer moeten komen wil het hier punten pakken.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
Tottenham heeft de tweede helft afgetrapt.
47
De bedrijvigste speler bij The Spurs is Berbatov.
48
Goeie kans voor Berbatov. Deze bal strandt bij de keeper.
48
Bijna de 1-4 via Arteta. De bal gaat voorlangs.
49
De voorzet van Lescott waait over de doellijn.
49
Vrije trap Everton.
50
Een ingestudeert nummertje gaat verloren.
52
Overtreding Johnson. Vrije trap Tottenham. Deze bal gaat naast.
53
Het evenwicht is hersteld in de tweede helft.