livLiverpool FC
bcfcBirmingham City
Datum: 22/09/2007 16:00
Competitie: Premier League
Speeldag: Speeldag 7
Stadion: Anfield Road
Liverpool kan niet scoren
Kristof Blomme
| 0 reacties
Liverpool kan niet scoren
Foto: © SC

Liverpool is er op Anfield Road niet in geslaagd promovendus Birmingham te verslaan. De wedstrijd eindigde op een scoreloos gelijkspel. De Reds tellen nu vier punten minder dan leider Arsenal. 

Bij de thuisploeg begon Torres op de bank. Babel en Voronin mochten wel in de basis starten. Voor de pauze hield Birmingham gemakkelijk stand. Riise was de gevaarlijkste man bij Liverpool. Hij probeerde het twee keer vanop afstand, maar hij kon zijn schoten niet kadreren. Ook Pennant trapte van ver op doel. Taylor was paraat. 

Na de pauze voetbalde de thuisploeg iets beter. Na een hoekschop van Pennant kwam Gerrard heel dicht bij een doelpunt. Zijn poging werd door Nafti van de lijn gekeerd. Even later hield Taylor Voronin van een doelpunt. Bij Liverpool kwamen Torres en Crouch nog op het veld. De Spanjaard probeerde het met een omhaal. Hij zag zijn poging net over vliegen. Birmingham speelde vooral defensief een goede wedstrijd. Toch kwam het tien minuten voor tijd even dreigen. McSheffrey trapte in een kansrijke positie wild naast. Het laatste woord was voor Crouch, maar de lange aanvaller aarzelde te lang, waardoor Kelly kon terugkeren. De match eindigde zoals ze begon, 0-0.