Tottenham: Cudicini Carlo, Corluka Vedran, Dawson Michael, Woodgate Jonathan, Assou Ekoto Benoît, Lennon Aaron, Zokora Didier, Modric Luka, Bentley David, Pavlyuchenko Roman, Defoe Jermain.
Stoke City: Sorensen Thomas, Wilkinson Andy, Shawcross Ryan, Faye Abdoulaye, Higginbotham Danny, Delap Rory, Faye Amdy, Whelan Glenn, Etherington Matthew, Cresswell Richard, Beattie James.
Eerste schietkans voor Tottenham vanwege Luka Modric op voorzet van Zokora. De kans gaat evenwel naast het kader.
8

Goal
Doelpunt van Aaron Lennon (Jermain Defoe)

11
Het is een al bij al evenwichtige partij, maar The Spurs konden al een doelpuntje binnenprikken. Stoke probeert te reageren.
17
Kans nu voor Beattie, maar zijn schot gaat naast.
21

Goal
Doelpunt van Jermain Defoe (Roman Pavlyuchenko)

24

Goal
Doelpunt van Michael Dawson (Luka Modric)

26
De bezoekers krijgen geen voet aan de grond. Men probeert kansen bijneen te voetballen, maar stuit telkens op een secure verdediging van de thuisploeg.
29
Modric nu met een schot op doel, maar deze wordt afgeblokt.
38
 Gele kaart voor David Bentley
Gele kaart voor een zware overtreding. Etherington houdt er lichte blessure aan over.
40
 Gele kaart voor Danny Higginbotham

45
De thuisploeg gaat vol voor een 4e doelpunt. Pavlyuchenko nu met een schot op doel, maar de bal gaat naast.

Scheidsrechter
Rust
We gaan rusten met 3-0. Het was een eerste helft met vooral balbezit voor de thuisploeg die de rust ingaat met 3 doelpunten meer dan de bezoekers, die er niet in slagen een voldragen aanval in elkaar te boxen.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.