Datum: 15/09/2008 21:00
Competitie: Premier League
Speeldag: Speeldag 4
Stadion: White Hart Lane
Villa gaat winnen bij Tottenham
De Nijs Michael
| 0 reacties
Villa gaat winnen bij Tottenham
Foto: © SC

Tottenham blijft zwalpen in de Premier League. Ook na vier speeldagen blijft de club achter zonder overwinning. Vandaag bleek Aston Villa te sterk, daardoor blijven 'The Spurs' steken op een laatste plaats in het klassement.

De wedstrijd kon nauwelijks slechter beginnen voor Tottenham. Na amper vijf minuten was de thuisploeg al op achtervolgen aangewezen. Het was Nigel Reo-Coker die voor gemor bij de thuisaanhang zorgde, hij verwerkte een voorzet van Gaby Agbonlahor in doel. Tottenham kon voor rust niet meer tegenscoren, waardoor de club opnieuw met een achterstand de rust in moest.

Na amper tien minuten in de tweede helft mocht Tottenham-doelman Heurelho Gomes een tweede keer gaan vissen in zijn netten. Het was Ashley Young die The Spurs de wanhoop nabij bracht. Tottenham kon vlak voor affluiten nog de eer redden via een doelpunt van Darren Bent, maar verder kwam de thuisploeg niet meer. Tottenham gaat dus voor de derde keer in vier wedstrijden onderuit.

Door deze nederlaag staat Tottenham alleen laatste in het klassement, de club haalde amper één punt uit vier wedstrijden. Aston Villa rukt daarentegen op naar de subtop, de club legt momenteel beslag op een vierde plaats. Hull City heeft, net als Villa, zeven punten, maar de promovendus heeft een slechter doelsaldo dan Aston Villa. Daardoor mag de club uit Birmingham dus de vierde stek opeisen.