Competitie: Premier League
Speeldag: Speeldag 26
Stadion: Stamford Bridge
Chelsea en Arsenal laten geen steek vallen

Chelsea heeft de derde plaats in de Premier League terug te pakken. Het won in eigen huis met 4-1 van Wigan. Ook Arsenal wist te winnen in Sunderland.

Chelsea – Wigan 4-1

Ramires opende de score halfweg de eerste helft voor Chelsea, maar de Londenaars konden pas echt opgelucht beginnen adem te halen nadat Eden Hazard de score had verdubbeld. Niet veel later scoorde Maloney terug voor Wigan, waardoor het alsnog een spannend laatste halfuur werd.

Frank Lampard nam vijf minuten voor tijd op aangeven van Hazard alle twijfels weg. Door de overwinning springt Chelsea terug over Tottenham naar de derde plaats. Wigan blijft kamperen op een degradatieplek.

Sunderland – Arsenal 0-1

Simon Mignolet heeft de nul niet kunnen houden in het Stadium of Light. Tien minuten voor rust werd de Belgische doelman gepasseerd door Cazorla. Jenkinson werd op het uur uitgesloten bij de bezoekers, maar Sunderland kon niet profiteren van de 11 tegen 10 situatie.

Arsenal blijft meebikkelen voor de Europese plaatsen, Sunderland zit in de grijze middenmoot.