Speeldag: Speeldag 26
Stadion: Old Trafford
Fellaini verliest op het veld van Manchester United
Timothy Collard

Manchester United heeft zondagavond met 2-0 gewonnen van Everton. United besliste de wedstrijd voor rust en na rust speelde het team van Alex Ferguson de wedstrijd uit zonder al te veel weg te geven.

Jose Mourinho, woensdag tegenstander van United in de Champions League, zag hoe de ‘Mancunians’ het laken meteen naar zich toe trokken. Na 13 minuten was het al raak: ouderdomsdeken Ryan Giggs scoorde zijn eerste doelpunt van het seizoen op aangeven van Robin van Persie. De Nederlander scoorde net voor het einde van de eerste helft de 2-0 en zo kon United met een goed gevoel gaan rusten.

Na rust gooide het team van ‘Fergie’ de wedstrijd volwassen op slot en probeerde het af en toe zelf nog eens uit te breken. Everton probeerde de bakens wel nog te verzetten, maar zonder resultaat.
Manchester United verslaat ‘The Toffees’ met 2-0 en verstevigt zo zijn leiderspositie, nadat City gisteren al verloor op bezoek bij Southampton. ‘The Red Devils’ tellen nu al twaalf punten meer dan regerend kampioen Manchester City.