Datum: 07/04/2013 17:10
Competitie: Premier League
Speeldag: Speeldag 32
QPR en Wigan spelen gelijk in degradatieduel

Queen Park Rangers en Wigan Athletic hebben 1-1 gelijkgespeeld. Beide teams schieten met de puntendeling zeer weinig op, al ziet de situatie er vooral voor QPR steeds slechter uit. Newcastle won van Fulham.

QPR – Wigan 1-1

In het Loftus Road Stadium zat het venijn van de wedstrijd in de staart. De eerste 85 minuten vielen geen doelpunten, maar daarna kon elke ploeg nog eentje scoren. Rémy was een zevental minuten de held van Queen Park Rangers, maar Maloney maakte diep in de extra tijd alsnog gelijk voor de bezoekers. Opvallend: de thuisploeg moest al na 20 minuten met tien verder na een rode kaart voor Zamora.

De kloof tussen Wigan en QPR blijft zo zeven punten in de stand. Wigan staat nu gelijk met Sunderland en mag nog dromen van een verlengd verblijf in de Premier League, voor QPR wordt het steeds lastiger.

Newcastle United – Fulham 1-0