Speeldag: Speeldag 37
Stadion: Craven Cottage
Liverpool boekt een 1-3 zege tegen Fulham
Bjorn De Cock

Daniel Sturridge was de man van de wedstrijd in Craven Cottage. De aanvaller scoorde zijn eerste hattrick voor Liverpool. Vorig seizoen speelde Sturridge nog voor Chelsea.

Dimitar Berbatov zorgde voor een 1-0 voorsprong voor Fulham in de eerste helft. Nog geen vijf minuten later was het aan de andere kant Surridge die voor de gelijkmaker zorgde. Nadien verdiende Fulham een strafschop na een handsbal van Leiva. De scheidsrechter had het echter niet gezien. De zwakke eerste helft eindigde op een 1-1 gelijkspel.

In de tweede helft was het vooral Liverpool die kwam opzetten. Sturridge kon die druk omzetten in zijn tweede van de avond. Nadien bleef Liverpool de meeste kansen creëren. Sturridge zorgde voor het orgelpunt met zijn derde van de avond. De aanvaller scoorde zijn eerste hattrick voor Liverpool.