Competitie: Premier League
Speeldag: Speeldag 19
Stadion: White Hart Lane
Spurs-Belgen houden United in bedwang, met dank aan fantastische redding Lloris

Tottenham en Manchester United hebben 0- 0 gelijkgespeeld. Wie de match zag, begrijpt echter niet dat er niet gescoord werd. Al zat er ook een sterke Lloris voor iets tussen. Het relaas van een match zonder winnaars.

Tottenham lag namelijk - zeker voor de koffie - bijzonder zwaar onder bij Manchester United. Van Persie, Falcao en Young drongen aan, maar konden geen doelpunt prikken.

Vertonghen en Chadli - die later tien minuten voor tijd werd gewisseld voor Dembélé - zagen hun doelman Lloris vlak voor de koffie uitpakken met misschien wel de mirakelredding van de dag.

In een rommeligere tweede helft kwam de thuisploeg wat meer opzetten, maar ook de Spurs konden geen doelpuntje maken en zo eindigde de match zoals hij begon: 0-0.

In de stand schieten beide teams daar weinig mee op: Tottenham mist de aansluiting in de subtop, United kan City en Chelsea verder zien uitlopen later op de dag.