Volg de match tussen Liverpool FC en Marseille live, samen met vele andere supporters.

00:00
You'll Never Walk Alone galmt door het stadion.
00:00
Liverpool mag aftrappen.

Vanaf 20u45 trappen Liverpool FC en Marseille de Champions League wedstrijd af. Op Anfield road staat veel op het spel. Mits winst kunnen de Reds op de eerste plaats komen. Aan de overzijde is er bij de Fransen een nieuwe trainer; het is de Belg Eric Gerets die L'OM naar nieuwe successen moet leiden te beginnen vanavond. Zijn Champions League debuut met Marseille. Ook voor hen is het belangerijk, want L'OM staat momenteel aan de leiding in groep A met 3 punten, dat zijn er 2 meer dan de tegenstander van vanavond. Beide ploegen kunnen dus best winnen.
Liverpool: Reina Páez José Manuel, Aurélio Rodrigues Fábio, Carragher Jamie, Finnan Stephen, Hyypia Sami, Benayoun Yossi, Gerrard Steven, Leto Sebastian, Sissoko Mohamed Lamine, Crouch Peter, Torres Fernando José.
Marseille: Mandanda Steve, Bonnart Laurent, Givet Gaël, Rodriguez Julien, Taiwo Taye Ismaila, Cana Lorik, Cheyrou Benoît, Valbuena Mathieu, Zenden Boudewijn, Ziani Karim, Niang Mamadou.
1
hoekschop Liverpool FC
4
Afwachtende houding vanwege Liverpool. De bezoekers proberen te combineren via flank en het centrum.
6
Overtreding Zenden, vrije trap Liverpool op eigen helft.
7
Hoge pressing vanwege de Fransen.
9
Vrije trap Liverpool FC, met Gerrard achter de bal.
11
Overtreding Carragher op Niang.
12
Hoekschop wordt geplukt door de doelman.
12
Aanval Marseille met Niang en Reina moet verwerken in hoekschop.
13
Eerste gevaar komt niet toevallig van Marseille dat het meeste balbezit heeft in de eerste 15 minuten.
15
Druk van Liverpool met aanvaller Torres die net niet door de verdediging van Marseille geraakt.
16
Vrije trap levert geen gevaar op.
16
 Gele kaart voor Steven Gerrard

20
Overtreding Rodriguez op Crouch, vrije trap.
21
Ook deze vrije trap levert geen gevaar op.
22
Aanval richting Niang die zijn schot helemaal de mist ziet ingaan.
25
Liverpool probeert het tempo op te drijven, maar slaagt er niet in de bal in de ploeg te houden. Marseille stelt er een ijzersterke organisatie tegenover.
28
Hoekschop levert geen gevaar op.
28
Eerste kans Liverpool via Torres, maar de bal wordt in hoekschop verwerkt.
32
Liverpool komt niet in zijn gewenste spel door de strakke organisatie die Marseille op poten zet.
34
Er werd al gevierd voor een doelpunt van Niang, maar de vlag van de lijnrechter verbrod het feestje van de Fransen: Buitenspel.
38
Door gebrek aan creativiteit vindt Marseille de sleutel niet om het slot van de verdediging van Liverpool open te breken.
41
Leto probeert Torres te bereiken met een diepe bal, maar diens poging is te hard en bereikt de Spanjaard niet.

Rust
We gaan met een 0-0 de rust in. Beide ploegen komen maar niet aan echte kansen. Marseille heeft het meeste balbezit, maar kan er niet van profiteren. De thuisploeg daarintegen heeft nog heel wat werk voor de boeg wil het deze wedstrijd naar zijn hand zetten. The Reds komen niet aan voetballen toe door de strakke organisatie van Marseille. De Fransen kwam nog dicht bij een doelpunt, maar Niang stond buitenspel. Ruststand 0-0.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
50
Liverpool probeert de strakke defensie te ontgrendelen, maar slaagt daar voorlopig nog niet in.
51
John Arne Riise maakt zich klaar langs de zijlijn voor een invalbeurt. De speler die eraf gaat is Leto.
52
 Gele kaart voor Mohamed Sissoko

56
Marseille probeert nu via combinatievoetbal en zo de vrije man te vinden. Liverpool probeert voortdurend druk te zetten, maar de Fransen houden goed stand en weten er voorlopig wel raad mee.
59
Vrije trap levert geen gevaar op. De doelman kan eenvoudig de bal plukken.
59
Vrije trap Liverpool.
61
De verdediging is de sterkste linie bij Liverpool. Bij de andere is er te weinig creativiteit en veel slordigheden om de wedstrijd naar zijn hand te zetten.
62
 Gele kaart voor Jamie Carragher

62
Vrije trap Marseille. Met Niang achter de bal, die een schot afvuurt. Deze levert geen problemen op voor doelman Reina.
64
Gerrard komt bij een verkeerd verstuurde bal. Hij probeert het schot dat net naast gaat, dit was de eerste kans in de tweede helft.