Volg de match tussen Barcelona en Rangers FC live, samen met vele andere supporters.

00:00
De wedstrijd is begonnen.
00:00
De spelers betreden de grasmat.

Omstreeks wordt in Camp Nou de wedstrijd op gang gefloten tussen FC Barcelona en Glasgow Rangers. Op speeldag 3 eindigde de wedstrijd op 0-0. Beide clubs staan gelijk qua punten in groep E. Elk hebben ze 7 punten gesprokkeld. Glasgow zal zijn huid duur verkopen vanavond. Bij Barça speelt men met een 4-3-3 opstelling, waar Messi, Henry en Ronaldinho het aanvalstrio vormen. De Rangers spelen in een 4-5-1 opstelling. Daar is Cousin de enige aanvaller, die gesteund wordt door 2 aanvallende middenvelders Beasley en McCulloch. Blijft Barcelona op de eerste plaats of neemt Glasgow vanavond de leiding over? We weten het antwoord omstreeks 22u30.
Barcelona: Váldes Arribas Víctor, Milito Gabriel Alejandro, Márquez Álvarez Rafael, Puyol Saforcada Carles, Xavi (Xavier Hernández Creus) , Iniesta Lujan Andrés, Ronaldinho (Moreira Ronaldo de Assis) , Henry Thierry, Messi Luis Leonel, Abidal Eric, Touré Gneri Yaya.
Rangers FC: McGregor Allan, Hutton Alan, Weir David, Papac Sasa, Ferguson Barry, Hemdani Brahim, Adam Charlie, Beasley DaMarcus, Cuellar Jimenez Carlos Javier, McCulloch Lee, Cousin Daniel.
2
Ronaldinho begaat een overtreding op Hutton.
6

Goal
Doelpunt van Thierry Henry (Onbekend Onbekend)
Eerste kans is meteen raak.
9
Messi met een schot op doel, maar de doelman is bij de les.
10
Adam begaat een overtreding op Yaya Touré.
15
Beasley probeert met een poging, maar deze kans gaat verloren.
19
Iniesta met een poging, maar ook deze levert geen gevaar op. De thuisploeg voetbalt in een zetel na die vroege voorsprong via Henry. De Rangers moeten op zoek naar de gelijkmaker.
22
Thuram begaat een overtreding.
27
Ronaldinho met een poging op doel. De doelman is bij de les.
34
Barcelona wacht nu rustig af. Glasgow probeert openingen te zoeken om een doorbraak te forceren.
38
Xavi met een schot op doel, McGregor is attent en heeft geen moeite met de poging.
40
Yaya Touré begaat een overtreding op Adam.
43

Goal
Doelpunt van Lionel Messi (Onbekend Onbekend)

Scheidsrechter
Rust
De rust wordt gefloten bij een 2-0 tussen Barcelona en Glasgow Rangers. De thuisploeg kwam al vroeg op voorsprong toen Henry er na 6 minuten al 1-0 van maakte. Glasgow probeerde een antwoord te verzinnen, maar stuitte nog voor de rust op een 2e treffer van Messi. De Rangers zullen zich meer in de wedstrijd moeten knokken wil het punten sprokkelen tegen Ronaldinho en Co.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
De tweede helft begint.
46
Geen wissels langs beide zijden.
50
Xavi met al meteen een schot op doel, McGregor verwerkt in hoekschop, die geen gevaar op levert.
54
Buitenspel Cousin.
58
Messi met een poging, maar de doelman weet er wel raad mee.