Stadion: Dinamo Stadion Moskou

Herbeleef CSKA Moskou - PSV (Champions League)

Volg de match tussen CSKA Moskou en PSV live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Welkom bij de wedstrijd CSKA Moskou tegen PSV Eindhoven. De partij begint om 18u30. In groep G staan beide ploegen onderaan op 3 en 4, men heeft dus dringend punten nodig om nog iets te doen in deze poule. De Eindhovenaars hebben 4 punten en kunnen dichterbij de tweede in de stand Fenerbache komen. De thuisploeg heeft 1 punt, mits een overwinning kunnen de Mokovieten op een gedeelde 3e plaats komen die recht geeft op het vangnet van de UEFA Cup.
CSKA Moskou: Akinfeev Igor, Aldonin Evgeni, Berezutski Alexei, Berezutski Vasili, Dudu , Ignashevich Sergei, Janczyk Dawid, Rahimic Elver, Ramon Osni Moreira Lage , Semberas Devidas, Zhirkov Yuri.
PSV: Afellay Ibrahim, Alcides Eduardo, Bakkal Otman, Farfán Jefferson, Gomes Heurelho da Silva, Marcellis Dirk, Méndez Edison, Rajkovic Slobodan, Salcido Carlos, Lazovic Danko, Zonneveld Mike.
1
In de openingsminuten is duidelijk dat CSKA voluit voor het eerste doelpunt gaat. PSV moet zich beperken tot de verdedigende taken.
3
Een goede mogelijkheid via Ramon, maar deze bal gaat nipt naast. Een eerste verwittiging voor PSV.
5
De openingsfase is duidelijk voor de thuisploeg. De flanken worden goed benut. PSV heeft het even moeilijk.
7
PSV komt even met het neusje aan het venster in vorm van een vrije trap.
7
De vrije trap met Farfan achter de bal gaat naast het doel.
10
Bij momenten proberen de Eindhovenaars uit te breken, maar stuiten momenteel op een goede organisatie.
11
Poging via Janczyk, maar deze bal gaat naast.
12
 Gele kaart voor Alexei Berezutski

14
De Russen geven geen millimeter ruimte aan PSV. Ze gaan er bij momenten fel in.
17
PSV probeert af en toe te dreigen met stilstaande fases, maar die leveren momenteel geen gevaar op.
20
De bedrijvigste man bij CSKA is Janczyk die goed opduikt in de ruimte en wordt vaak gezocht om weg te sturen richting Gomes.
22
Farfan ligt geveld na het duel met Rahimic.
23
De aanvaller van PSV moet verzorgd worden aan de zijlijn.
26
Farfan kan terug aan de wedstrijd deelnemen.
27
Goede aanval via Janczyk, maar de aanvaller wordt goed afgestopt.
28
 Gele kaart voor Edison Méndez

32
Vrije trap PSV levert geen gevaar op.
38

Goal
Doelpunt van Jefferson Farfán (Onbekend Onbekend)

Scheidsrechter
Rust
We gaan rusten met een 0-1 stand. Efficiëntie heeft in de deze eerste helft de doorslag gegeven, want de Russen startten het gevaarlijkst met al meteen een dreiging via Ramos die net naast ging. Janczyk had ook enkele kansen en was de bedrijvigste man. Alleen waren de Moskovieten niet creatief genoeg. Aan de overkant werd 7 minuten voor rust dan toch gescoord via Farfan die knap binnenwerkte. In de tweede helft zal de trainer van CSKA iets moeten verzinnen om de achterstand om te buigen en iets efficiënter voor de dag te komen. PSV speelde bij momenten slordig en gaf ook enkele kansen weg, maar wist wel een doelpunt te maken. Ruststand: 0-1.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
De tweede helft begint. PSV mag aftrappen.
47
Vragen bij het begin van de tweede helft zijn; kunnen de Nederlanders hun voorsprong behouden of kan CSKA hetzelfde tonen als in de eerste helft, maar toch iets creatiever zijn?
48
Aldonin met het eerste schot van de tweede helft, maar Gomes heeft er geen moeite mee.
49
Vrije trap PSV.
50
De vrije trap met Mendes achter de bal gaat in de handen van Akinfeev.

57
De hoekschop voor CSKA wordt nipt overgekopt door Dudu.
58
Goeie aanval op links via Janczyk, maar Gomes is bij de pinken.
60
Vervangen Ramon Osni Moreira Lage
Ingevallen Erkin Caner

63
 Gele kaart voor Elver Rahimic

64
Farfan wordt afgevlag wegens buitenspel.
65
Een belegering richting het doel van PSV, maar de Russen kennen geen geluk. Telkens zit er een Eindhovens been tussen.
68
Lazovic was op weg naar de 0-2, maar een Russisch been verhinderde dat. Akinfeev kan de bal makkelijk plukken.
69
CSKA probeert nu alles op alles te zetten, maar moet rekening houden met de counters van PSV.