Volg de match tussen SL Benfica en AC Milan live, samen met vele andere supporters.

00:00
Adu begaat overtreding op Oddo.
00:00
De wedstrijd begint.

Om 20u45 wordt in Estàdio Da Luz of het stadion van het licht de aftrap gegeven tussen Sporting Lisboa e Benfica en AC Milan in groep D. Tussen beide ploegen gaapt er een kloof van 6 punten. De Portugezen moeten dringend punten sprokkelen, dat zal moeten gebeuren tegen de leider in de groep AC Milan die bijna zeker is van de volgende ronde. Mits een overwinning is de buit binnen, maar Benfica gaat proberen de 3 punten thuis te houden om zo nog uitzicht te hebben op het vangnet van de Uefa Cup. De thuisploeg zal het in deze wedstrijd zonder de geschorste Binya moeten stellen, na de doodschop dat hij uitdeelde aan een Celtic speler. David Luiz komt wellicht in de ploeg. De verdediger maakte zijn rentree in de gewonnen wedstrijd zaterdag tegen Académica en liet een goede indruk na. AC Milan start wellicht met zijn gebruikelijke type-elftal.
SL Benfica: David Luiz , Felipe Luis, Katsouranis Kostas, Leo , Luisão , Maximiliano Pereira, Nuno Gomes , Petit , Quim , Rodriguez Cristian, Rui Costa Manuel.
AC Milan: Bonera Daniele, Brocchi Cristian, Dida Nelson de Jesus Silva, Gattuso Gennaro Ivan, Gilardino Alberto, Kaka Ricardo Izecson Santos Leite, Kaladze Kakha, Nesta Alessandro, Pirlo Andrea, Seedorf Clarence, Serginho Dos Santos Sergio Claudio.
7
Maxi Pereira wordt afgevlagd wegens buitenspel.
8
Maxi Pereira met een poging richting doel, maar dit is geen gevaar voor doelman Dida.
13
Petit moet een vrije trap toestaan na een overtreding op Gattuso.
15

Goal
Doelpunt van Andrea Pirlo (Onbekend Onbekend)
De Italiaan scoort op vrije trap.
18
Rodriguez met een goede poging op doel, maar Dida is bij de pinken. Benfica wil zo snel mogelijk een antwoord verzinnen op de vroege achterstand.
20

Goal
Doelpunt van Pereira Maximiliano (Onbekend Onbekend)
De gelijkmaker heeft niet lang op zich moeten laten wachten.
24
Het antwoord van Benfica op de achterstand heeft niet lang geduurd. Pereira zorgt ervoor dat de bordjes terug in evenwicht hangen.
25
Seedorf met het schot, maar deze bal wordt afgeblokt.
27
Rodriguez met dreiging richting Dida, maar de bal vormt geen moeilijkheden voor de Braziliaanse doelman.
29
Brocchi met een schot op doel, maar Quim kan redden en voorkomt verder gevaar.
36
 Gele kaart voor Kakha Kaladze

37
Leo met een schot op doel, maar de bal wordt afgeblokt.
40
David Luiz begaat een overtreding op Gilardino.
41
 Gele kaart voor Sergio Claudio Serginho Dos Santos

Scheidsrechter
Rust
We gaan de thee of koffie opzoeken met een 1-1 ruststand. De eerste helft was qua balbezit in evenwicht. AC Milan scoorde vroeg via Andrea Pirlo op vrije trap, maar moest 5 minuten de gelijkmaker toestaan via Maxi Pereira. Er waren kansen langs beide kanten, maar het tikkeltje creativiteit en efficiëntie ontbrak voor beide elftallen. Ruststand: 1-1.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
45
Rui Costa met nog een poging, maar deze bal vormt geen gevaar.
46
De tweede helft begint.
46
Vervangen Sergio Claudio Serginho Dos Santos
Ingevallen Paolo Maldini

49
Gattuso begaat een overtreding op Katsouranis.
51
Vervangen Cristian Brocchi
Ingevallen Yoann Gourcuff

52
Benieuwd wie er in de tweede helft het laken naar zich toe kan trekken.
54
Rui Costa met een schot op doel, maar Dida is bij de les.
57
Nuno Gomes wordt afgevlagd wegens buitenspel.
63
Gourcuff met een poging op doel, die geen gevaar vormt voor de doelman.
68
Weinig animo momenteel in de tweede helft. Beide ploegen zijn bang om een doelpunt tegen te krijgen en spelen dan ook terughoudend. Milan heeft het meeste balbezit, maar springt daar slordig mee om.
68
 Gele kaart voor Armando Petit

72
Nuno Gomes begaat een overtreding op doelman Dida.